VIDEO Wimbledon 2022: Carlos Alcaraz, eliminat în optimi de noul elev al lui Darren Cahill

VIDEO Wimbledon 2022: Carlos Alcaraz, eliminat în optimi de noul elev al lui Darren Cahill

Favorit numărul 5 la Wimbledon 2022, Carlos Alcaraz a fost eliminat în optimi de italianul Jannik Sinner. Noul elev al lui Darren Cahill s-a impus în patru seturi și ar putea avea parte de un duel cu Novak Djokovic în runda următoare a competiției de la All England Club.

Carlos AlcarazFoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sinner (cap de serie 10) a avut nevoie de trei ore și 36 de minute pentru a trece de senzația sezonului din circuitul ATP (Alcaraz a cucerit 4 titluri în acest an), scor 6-1, 6-4, (8)6-7, 6-3.

Carlos a salvat în total cinci mingi de meci (două în tiebreakul celui de-al treilea set și trei în setul al patrulea), dar nu a reușit să revină în partidă.

Jannik, care a mai trecut de Stan Wawrinka, Mikael Ymer și John Isner pe iarba londoneză, va juca în sferturi cu învingătorul partidei dintre Novak Djokovic (principalul favorit) și Tim van Rijthoven (104 ATP).

Rezumatul partidei dintre Jannik Sinner și Carlos Alcaraz

​Cine este Jannik Sinner, noul elev al lui Darren Cahill

În vârstă de 20 de ani, Sinner se află în prezent pe locul 13 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe 9 (anul trecut). Are deja 5 titluri în CV, iar până acum a câștigat doar din premiile din tenis $5.274.334.

Are 1.88 metri, 76 de kilograme și mai este antrenat și de Simone Vagnozzi. Este un jucător care execută backhandul cu două mâini.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”