„Viitorul Pandurii nu ne reprezintă”  Primarul din Târgu Jiu despre problemele financiare ale echipei din L2: „Noi susținem  CSM Târgu Jiu , din Liga 4”
Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu FOTO Facebook

„Viitorul Pandurii nu ne reprezintă” Primarul din Târgu Jiu despre problemele financiare ale echipei din L2: „Noi susținem CSM Târgu Jiu, din Liga 4”

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu este într-un impas și nu poate face deplasarea la Cisnădie, pentru meciul cu Șelimbăr, care era programat sâmbătă, 5 octombrie.

Sponsorul echipei a refuzat să mai ofere fonduri, din cauza rezultatelor foarte slabe din actualul sezon al Ligii 2.

Torje continuă în Liga 2  Fostul fotbalist de la Dinamo a semnat cu  Câmpulung Muscel
Citește și
Torje continuă în Liga 2 Fostul fotbalist de la Dinamo a semnat cu Câmpulung Muscel
Citește mai mult
Torje continuă în Liga 2  Fostul fotbalist de la Dinamo a semnat cu Câmpulung Muscel

„Nu știam despre această problemă a lor, dar vă informez că noi nu avem nicio treabă cu această formație și nu îi acordăm niciun fel de susținere.

Ei au jucat la noi pe stadion contra cost, pentru că omul care patrona echipa era din Târgu Jiu, dar atât. Echipa asta nu reprezintă orașul Târgu Jiu, plus că a decis să joace și pe la Severin.

Primaria din Târgu Jiu susține pe CSM Târgu Jiu, echipă din Liga 4.

Acum, că ne aduc vreun prejudiciu de imagine, că joacă și sub numele de Târgu Jiu, cred că e problema celor de la OSIM, care le-au dat posibilitatea să joace cu acest nume, nu e problema noastră.

Vă repet, noi nu îi acordăm nicio susținere și echipa asta nu are nicio legătură cu orașul Târgu Jiu și cu primăria noastră. E doar o entitate privată.

Noi am demarat un nou proiect cu CSM Târgu Jiu în Liga 4 și sperăm să facem lucruri cât mai bune cu această formație. Că au fonduri financiare să continue competiția Ligii 2 este doar problema lor.

Echipa este o entitate privată și e treaba celor de acolo cum se vor descurca”, a spus Romanescu pentru liga2.ro.

  • Viitorul Pandurii se află în prezent pe ultimul loc în Liga 2, cu un singur punct după 8 etape și un golaveraj dezastruos, 3-24.
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
18:28
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
18:44
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
15:34
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
15:31
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
13:45
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
FARUL - DINAMO   Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni  nu va reuși  să ne țină departe”
Liga 1
12:38
FARUL - DINAMO Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Citește mai mult
FARUL - DINAMO  Constănțenii au „ascuns” biletele, dar fanii „câinilor” s-au descurcat: „Nimeni nu va reuși să ne țină departe”
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor:  „Nicio scuză, luați măsuri!”
Europa League
10:27
Olaru, cod roșu Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
Citește mai mult
Olaru, cod roșu  Vedeta campioanei FCSB, desființată de fostul căpitan al roș-albaștrilor: „Nicio scuză, luați măsuri!”
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
09:29
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”