Rivali în România Fiul lui  Zeljko Kopic  s-a transferat în Liga 1, dar nu la Dinamo! De ce nu a ajuns în „Ștefan cel Mare”
Vito Kopic (17 ani), fiul lui Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, va evolua în România, la U Cluj.

Rivali în RomâniaFiul lui Zeljko Kopic s-a transferat în Liga 1, dar nu la Dinamo! De ce nu a ajuns în „Ștefan cel Mare”

  • Vito Kopic (17 ani), fiul lui Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, va evolua în România, la U Cluj.
  • Atacantul croat va evolua în primă fază la echipa U19 a „șepcilor roșii”.

Universitatea Cluj a oficializat transferul lui Vito Kopic, fiul tehnicianului grupării din „Ștefan cel Mare”. Croatul și-a petrecut junioratul la Dinamo Zagreb, unde a fost antrenat pentru o bună perioadă de timp chiar de tatăl său.

U Cluj l-a transferat pe fiul lui Zeljko Kopic

Potrivit gsp.ro, atacantul va evolua, în stagiunea actuală, pentru echipa U19 a „șepcilor roșii”. Transferul a fost confirmat și de Vito Kopic, printr-o postare pe Instagram ce îl înfățișează purtând tricoul clujenilor.

Zeljko Kopic nu și-ar fi adus fiul la Dinamo pentru a nu intra în polemici nedorite, potrivit sursei citate. Totuși, Vito și-ar dori să joace pentru Dinamo, sub comanda tatălui său:

„Mi-ar plăcea să joc aici. Dacă m-ar antrena tatăl meu, mi-ar zice mereu: «Aleargă mai mult»”.

Zeljko Kopic a transformat-o radical pe Dinamo

În stagiunea anterioară, sub comanda lui Ovidiu Burcă, Dinamo a avut un început dezastruos. Antrenorul croat a venit pe banca tehnică a „câinilor” într-un punct critic, găsind formația pe locul 15, penultima poziție din clasament.

Zeljko Kopic a reușit să își salveze gruparea de la retrogradare, iar în acest sezon „câinii” au bifat evoluții surprinzătoare. În acest moment, Dinamo ocupă locul 6, având cea mai bună ofensivă din competiție, la egalitate cu CFR Cluj.

Universitatea Cluj, lider surpriză în Liga 1

U Cluj este una dintre cele mai mari surprize ale începutului de sezon în Superliga. „Șepcile roșii” ocupă primul loc în clasament, după ce au acumulat 18 puncte în primele 8 meciuri disputate.

În etapa următoare, clujenii vor face deplasarea în Giulești, pentru un duel împotriva celor de la Rapid.

Articol scris de Achim Sturzu

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5