WADA: Echipa de fotbal a Rusiei va putea participa în preliminariile CM 2022, dar nu și la turneul final

WADA: Echipa de fotbal a Rusiei va putea participa în preliminariile CM 2022, dar nu și la turneul final

​Echipa de fotbal a Rusiei va putea participa în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, dar nu şi la turneul final în cazul în care se califică, a anunţat Agenţia Mondială Antidoping (WADA), potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

După sancţiunea decisă de WADA, FIFA a cerut clarificări, iar Agenţia Mondială Antidoping a precizat: Rusia va putea participa în preliminariile CM-2022, dar nu şi la faza finală a competiţiei din Qatar.

"Pentru preliminariile CM-2022 nu vor exista consecinţe, recomandările nu se aplică. Dacă ruşii se califică, o echipă reprezentând Rusia nu poate participa la CM din Qatar. Dar poate face o cerere pentru a participa ca echipă neutră", a declarat directorul general al WADA, Olivier Niggli.

"Problemele de echipament sau altele vor fi stabilite de noi sau de Tribunalul de Arbitraj Sportiv", a mai spus el.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”