Șeful Zlatan Ibrahimovic și-a explicat rolul de la  AC Milan : „Toată lumea lucrează pentru mine” + Răspuns pentru critici: „Când leul pleacă, sosesc pisoii”
Zlatan Ibrahimovic. Foto: IMAGO

Șeful ZlatanIbrahimovic și-a explicat rolul de la AC Milan: „Toată lumea lucrează pentru mine” + Răspuns pentru critici: „Când leul pleacă, sosesc pisoii”

  • Zlatan Ibrahimovic (42 de ani) a discutat despre rolul executiv pe care îl deține la AC Milan spunând că „ceilalți lucrează pentru mine”.

După retragerea din activitatea sportivă, în vara anului trecut, Zlatan a revenit în fotbal și ocupă acum funcția de consilier special al principalului acționar al lui AC Milan, RedBird.

„Italia l-a ADORAT”  Dario Bonetti, fost coleg cu Toto Schillaci,  interviu emoționant, pentru GOLAZO.ro,  despre atacant
Citește și
„Italia l-a ADORAT” Dario Bonetti, fost coleg cu Toto Schillaci, interviu emoționant, pentru GOLAZO.ro, despre atacant
Citește mai mult
„Italia l-a ADORAT” Dario Bonetti, fost coleg cu Toto Schillaci, interviu emoționant, pentru GOLAZO.ro, despre atacant

Zlatan Ibrahimovic e „șef” la AC Milan

Recent, Zvonimir Boban, fost „șef al fotbalului” la AC Milan, a vorbit despre suedez: „Nu înțeleg ce face, care sunt responsabilitățile și competențele sale. Sper că le-a înțeles pentru că, în cele din urmă, el va fi cel judecat, nu Moncada (n.r. - Geoffrey, directorul tehnic al clubului)”.

Înainte de partida cu Liverpool din Liga Campionilor, pierdută cu 1-3, Ibra a fost rugat să clarifice ce rol joacă la AC Milan. A oferit un răspuns în stilul său caracteristic: „Rolul meu e simplu. Mulți oameni vorbesc, dar eu sunt șeful și toți ceilalți lucrează pentru mine”.

93 de goluri
a înscris Zlatan Ibrahimovic în cele 163 de meciuri în care a jucat pentru AC Milan. A oferit și 34 de pase decisive.

Ibrahimovic, răspuns pentru critici: „Când leul pleacă, sosesc pisoii”

Zlatan, care nu a fost alături de club în ultima perioadă, și-a explicat absența și le-a răspuns celor care l-au criticat.

„Când leul pleacă, pisoii sosesc. Când leul se întoarce, pisoii dispar. Pisoii nu sunt în echipă, sunt cei din afara echipei…

Nivelul este foarte scăzut, se vorbește prea mult, dar eu mă gândesc doar la muncă. Am fost plecat din motive personale, dar sunt mereu prezent, în contact cu clubul”, a afirmat Ibra, potrivit Gazzetta dello Sport.

Ibrahimovic, despre trasferurile de la AC Milan: „Am primit tot ceea ce ne lipsea”

Suedezul s-a declarat mulțumit de transferurile realizate de AC Milan în această vară.

„A mers exact așa cum ne-am dorit, am primit tot ceea ce ne lipsea. Ultimul a fost Abraham (n.r. - Tammy, împrumutat de la AS Roma), pentru a oferi o întărire suplimentară în atac.

Îmi pare rău pentru Jovic, care nu este pe lista pentru Liga Campionilor. Despre Osimhen... tac...”, a mai spus suedezul.

10
e locul ocupat de AC Milan în Serie A. Are doar 5 puncte în primele 4 etape
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”