„Mai puține laude”  Adrian Mutu,  semnal de alarmă  despre situația lui Tavi Popescu
Adrian Mutu Foto:sportpictures.eu

„Mai puține laude” Adrian Mutu, semnal de alarmă despre situația lui Tavi Popescu

  • Adrian Mutu (45 de ani) a vorbit despre situația lui Tavi Popescu (21 de ani), cel care și-a pierdut locul de titular în primul 11 la FCSB, după o accidentare la gleznă, dar și din cauza evoluților modeste arătate în ultimul an.
  • De altfel, aripa stângă a campioanei României nu a prins niciun minut în acest sezon.

Octavian Popescu a fost indisponibil pentru FCSB în primul tur preliminar al UEFA Champions League, după operația de polipi suferită la finele sezonului trecut.

Adrian Mutu: „Poate mai puțină vorbă și mai puține laude”

Fost selecționer la naționala Under 21, „Briliantul” nu înțelege situația lui Tavi Popescu, cel care nu a prins nici un minut în acest sezon.

Mutu nu s-a ferit să arate cu degetul și către cei din staff-ul tehnic și administrativ al celor de la FCSB pentru forma slabă arătată de fotbalist în ultima perioadă.

„Problema mai mare e cu Tavi Popescu. Ce se întâmplă cu el? A plecat și Coman, a plecat toată lumea. În ultima perioadă ce se întâmplă?

S-a mai și accidentat după aia. Gândește-te că Tavi Popescu a fost acolo, până să intre el să joace titular, l-au aruncat ușor, s-a adaptat.

Este vorba de a gestiona presiunea și nu numai el, pentru că el are o parte din vină, e normal, că e mai matur acum, dar are și club. Trebuia să-l gestioneze în alt fel pe Tavi Popescu.

Poate mai puțină vorbă și mai puține laude despre el. Tu l-ai scanat puțin, știi care e profilul lui, știi ce, unde, cât merge și ajută-l pentru că este un bun la ce talent are”, a spus Adi Mutu, citat de fanatik.ro.

2
goluri și trei pase decisive a reușit Tavi Popescu în sezonul recent încheiat din Liga 1, cifre mult sub așteptările suporterilor

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5