Nu se mai retrage!   Adrian Petre  s-a răzgândit și se întoarce la antrenamente
Adrian Petre și-a anunțat retragerea din fotbal. Foto: Sport Pictures

Nu se mai retrage! Adrian Petre s-a răzgândit și se întoarce la antrenamente

  • Fotbalistul român Adrian Petre era decis să se retragă din fotbal la vârsta de doar 26 de ani, însă a fost întors din drum
  • Atacantul se va întoarce la antrenamentele coordonate de Ilie Poenaru la Concordia Chiajna

18:00 Adrian Petre a fost întors din drum

Adrian Petre a fost întors din drum de către șefii celor de la Concordia Chiajna, iar rezilierea contractului va fi anulată, anunță liga2.ro.

Sursa citată anunță că atacantul s-a întâlnit cu președintele celor de la Chiajna, Cristian Tănase, dar și cu directorul sportiv Gabriel Tamaș, iar într-un final a decis să revină la antrenamentele lui Ilie Poenaru.

„În primul rând, avem încă încredere într-un fotbalist de 26 de ani, care a jucat la un anumit nivel. Nu puteam să-l lăsăm să ia această decizie acum, ci să-l ajutăm cumva, ca să ne ajute și el pe noi. Adică o situație de win-win, ca să zic așa.

De mâine se va prezenta din nou la antrenamentele echipei, nu văd ce probleme să aibă cu antrenorii, căci sarcina lor este să-și facă treaba și să scoată tot ce au mai bun de oferit fotbaliștii.

E clar că și Adi trebuie să răsplătească această încredere pe care o avem în el, o să avem răbdare cu el și sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele.

Acum nici nu-mi vine să mă uit pe clasament, trebuie neapărat să facem punct în meciurile ce vin”, a spus Tănase pentru sursa citată.

*****

Știrea inițială

Adi Petre semnase în această vară cu echipa ilfoveană, însă și-a reziliat contractul în chiar ultima zi de mercato.

Se retrage Adi Petre  Își încheie cariera de fotbalist la doar 26 de ani: „Era  demoralizat ”
Citește și
Se retrage Adi Petre Își încheie cariera de fotbalist la doar 26 de ani: „Era demoralizat
Citește mai mult
Se retrage Adi Petre  Își încheie cariera de fotbalist la doar 26 de ani: „Era demoralizat ”

Cristi Tănase: „Poate se răzgândește”

Președintele echipei Concordia Chiajna, Cristi Tănase, spune că atacantul este prea tânăr pentru a lua această decizie și a afirmat că va vorbi cu el personal.

„Am vorbit ieri cu el. Da, am fost surprins. Foarte surprins. I-am spus că e păcat să se retragă la vârsta lui. O să mai am o discuție cu el, poate se răzgândește, vedem. E într-o pasă mai nepotrivită, să zic așa. Trebuie să-l ajutăm”, a declarat Cristi Tănase pentru sport.ro.

Președintele Concordiei a precizat că Adrian Petre părea a fi motivat în vară, când a semnat cu clubul din Liga 2.

„L-am simțit motivat și că vrea să-și continue cariera, totuși a jucat și el la un nivel. Era în regulă, să zic așa. E prea devreme pentru el la 26 de ani să se retragă. Ieri am aflat că noi am reziliat cu Adi. El e jucător liber”, a spus Tănase.

6 meciuri
a jucat Adrian Petre pentru Concordia Chiajna. A marcat un gol, în victoria cu Viitorul Târgu Jiu (2-0)

Cine este Adrian Petre, atacantul care se retrage din fotbalul profesionist

Adrian Petre, fotbalist originar din Arad, și-a început cariera de junior la UTA.

La scurt timp după debutul său la echipa mare, în 2015, a impresionat marcând 28 de goluri în 31 de meciuri din Liga 2, în sezonul 2016-2017.

Această performanță i-a adus un transfer la Esbjerg fB, club din Danemarca, care a plătit 500.000 de euro pentru român. Adrian Petre a evoluat atât în prima ligă, cât și în divizia secundă. A jucat până în 2019 pentru clubul danez.

29 de goluri
a înscris Adrian Petre pentru Esbjerg fB, în 82 de meciuri

Adrian Petre a fost inclus în lotul naționalei U21 a României pentru Campionatul European din 2019, reușind să marcheze în meciul de debut împotriva Croației, în victoria categorică a „tricolorilor” cu scorul de 4-1.

Declinul lui Adrian Petre

Performanțele sale l-au adus în atenția celor de la FCSB, clubul din Liga 1 plătind 800.000 de euro pentru a-l transfera, în februarie 2020.

Cu toate acestea, Petre a reușit să înscrie doar 3 goluri în 16 meciuri pentru echipa bucureșteană.

După perioada petrecută la FCSB, Adrian Petre a continuat să evolueze în prima ligă a României, îmbrăcând tricoul celor de la Farul Constanța și FC Hermannstadt.

10 goluri
a marcat Adrian Petre în Liga 1
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”