Adrian Petre, transferat de la UTA Arad la Esbjerg pentru o suma record in Liga 2

Adrian Petre, transferat de la UTA Arad la Esbjerg pentru o suma record in Liga 2

Clubul UTA Arad a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca atacantul Adrian Petre (19 ani) a fost transferat la gruparea daneza de liga secunda Esbjerg fB, in schimbul unei sume record pentru liga a doua, insa fara sa precizeze valoarea tranzactiei.

Adrian PetreFoto: uta-arad.ro

"Clubul nostru anunta transferul lui Adrian Petre la gruparea daneza de liga secunda Esbjerg fB. Conform contractului dintre cluburi, clauzele financiare sunt confidentiale. Este vorba de un transfer definitiv, pentru o suma record pentru Liga a II-a, UTA si Atletico. Ii multumim lui Adi Petre pentru tot ce a facut pentru noi si ii uram mult succes!", este anuntul clubului aradean.

Potrivit sport.ro, valoarea transferului ar fi de aproximativ 500.000 de euro.

Adrian Petre a jucat in 40 de partide pentru UTA Arad si a inscris 31 de goluri. In sezonul trecut al Ligii a doua, Petre a fost golgheterul echipei aradene, cu 28 de reusite.

"Pe parcursul acestui sezon am avut propuneri de la cluburi importante. Ar fi o lipsa de respect sa ma folosesc acum de numele lor, dar presa a semnalat cateva dintre ele. Am cantarit fiecare dintre oferte si impreuna cu agentul meu am hotarat sa alegem Esbjerg. Mi-a placut proiectul lor bazat pe jucatori tineri si a contat ca m-au dorit foarte mult. Nu sunt adeptul de a incheia acum un contract cu un club urias, doar de dragul de a semna si sa-mi diminuez astfel sansele de a juca. Sunt constient ca mai am mult de munca pana cand sa pot juca la cel mai inalt nivel si vreau sa-mi construiesc cariera pas cu pas. De aceea, Esbjerg este cea mai potrivita alegere pentru stadiul actual al carierei mele. E un club unde vreau sa joc constant si sa ma perfectionez", a spus, pentru sport.ro, atacantul in varsta de 19 ani.

FCSB, Genoa, Southampton si Getafe au fost echipele interesate de tanarul atacant, potrivit Digi Sport.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”