În așteptare  Pafos negociază cu Pisa transferul definitiv lui  Adrian Rus , fotbalist dorit și de Rapid: „I-am spus să stea liniștit”
Adrian Rus. Foto: Sportpictures

În așteptare Pafos negociază cu Pisa transferul definitiv lui Adrian Rus, fotbalist dorit și de Rapid: „I-am spus să stea liniștit”

  • Adrian Rus (28 de ani) este pe cale să semneze un transfer permanent cu Pafos după un sezon de împrumut.
  • Giovanni Becali a oferit detalii despre negocierile pentru transferul lui Rus.
  • Impresarul a vorbit și cu Viorel Moldovan, pentru a deschide calea pentru un transfer la Rapid.
„Doar Europa de Est”  Impresarul îl ironizează pe  Alexi Pitu  pentru că a refuzat oferta de la campioana Sloveniei
Citește și
„Doar Europa de Est” Impresarul îl ironizează pe Alexi Pitu pentru că a refuzat oferta de la campioana Sloveniei
Citește mai mult
„Doar Europa de Est”  Impresarul îl ironizează pe Alexi Pitu pentru că a refuzat oferta de la campioana Sloveniei

Adrian Rus s-ar putea întoarce definitiv la Pafos după un sezon de împrumut.

Deși recent revenit la Pisa, Rus este aproape de a semna un transfer permanent cu clubul cipriot care a eliminat CFR Cluj din UEFA Conference League.

Giovanni Becali, impresarul fotbalistului, a oferit detalii despre negocierile în curs.

„Adrian Rus? Am vorbit ieri aproape o oră cu el, să vedem dacă Pafos se pune de acord zilele acestea, până vineri, cu Pisa în privința totală a sumei de transfer definitiv”, a spus Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro.

Pafos trebuie să negocieze cu Pisa pentru Rus

În această vară, Pafos a avut opțiunea transferului definitiv, de aproximativ 800.000 de euro, însă nu a dorit să o activeze, preferând să negocieze cu Pisa, clubul de care Rus aparține, pentru a obține o sumă mai mică.

„Președintele trebuie să înțeleagă că, dacă antrenorul nu are nevoie de Rus, mai bine să-și recupereze măcar o parte din bani, pentru că a plătit 700.000 pentru transferul lui.

El speră să recupereze 500.000, poate măcar 450.000.E problema cluburilor”, a spus Giovanni Becali, potrivit sursei citate.

Giovanni Becali: „Rus se plânge tot timpul”

Giovanni Becali a oferit detalii despre frustrările jucătorului legate de lipsa de interes din partea unor cluburi importante.

„I-am spus și lui Adi să stea liniștit, dacă cluburile se pun de acord, el va avea același contract pe care l-a avut și la Pisa.

Numai că el e din ăsta care se plânge tot timpul, el trebuie să joace și în primul și în al doilea an. În al treilea... vom vedea”, conform sursei citate.

Sunt prime de campionat, de Conference League, acolo este un proprietar rus, nu e o problemă. Când un jucător se gândește numai și numai la bani, în loc să se gândească numai și numai la meseria lui care îi poate aduce mai mulți bani, atunci sunt niște probleme. Giovanni Becali

Adrian Rus, o opțiune pentru Rapid

Adrian Rus a fost ofertat de către Rapid, în iulie, însă nu s-a ajuns la un acord între părți. Pisa ar fi dorit să-l cedeze atunci pe Adrian Rus, însă fundașul central a refuzat să se întoarcă în România.

Nu vreau să mă întorc deocamdată în țară. Aș mai vrea să stau în străinătate. Sunt în vacanță acum, mă voi întoarce la Pisa momentan, ei și-ar dori să rămân acolo, dar ezit”, a spus Rus în iulie, într-o reacție exclusivă pentru GOLAZO.ro

Giovanni Becali a declarat că opțiunile lui Rus sunt acum reconsiderate, iar Rapid rămâne una dintre echipele care încă îl vizează pe fotbalist în planurile de transferuri.

Am vorbit și cu Viorel Moldovan (n.r. - președintele Rapidului), i-am spus ce câștigă, i-am spus ce dorește clubul, văd că nu m-a mai sunat. Probabil și-au găsit soluție. Giovanni Becali
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”