Plângere la FIFA  Federația Argentiniană vrea să fie luate măsuri,  după incidentele  de la partida cu Maroc
Stadionul Geoffroy-Guichard. Foto: Imago

Plângere la FIFA Federația Argentiniană vrea să fie luate măsuri, după incidentele de la partida cu Maroc

  • Asociația de Fotbal Argentinian (AFA) a depus o plângere la FIFA după incidentele grave din meciul Argentina - Maroc de la Jocurile Olimpice.
  • Partida a fost întreruptă și reluată după două ore, cu golul Argentinei, de 2-2, anulat de VAR, ceea ce a dus la victoria Marocului cu 2-1.
Lecția din satul olimpic  Elisabeta Lipă e la  a 11-a Olimpiadă  din viața sa: „Și Djokovic trebuie să facă asta”
Citește și
Lecția din satul olimpic Elisabeta Lipă e la a 11-a Olimpiadă din viața sa: „Și Djokovic trebuie să facă asta”
Citește mai mult
Lecția din satul olimpic Elisabeta Lipă e la a 11-a Olimpiadă din viața sa: „Și Djokovic trebuie să facă asta”

Asociația de Argentiniană de Fotbal (AFA) a emis un comunicat oficial în urma incidentelor grave petrecute.

AFA a depus o plângere formală la Comisia de Disciplină a FIFA și a solicitat măsuri pentru prevenirea unor fapte grave.

Plângerea depusă după meciul Argentina - Maroc

În comunicatul oficial, AFA subliniază importanța garantării siguranței jucătorilor și a staff-ului tehnic pentru desfășurarea pașnică a meciurilor de fotbal.

„AFA informează că, din cauza faptelor de notorietate publică petrecute la meciul dintre echipa noastră U23 și cea similară a Marocului, a fost depusă o plângere oficială la Comisia de Disciplină a FIFA pentru ca măsurile regulamentare necesare să fie luate pentru un eveniment de o asemenea gravitate.

Este imperativ să se garanteze siguranța protagoniștilor pentru desfășurarea pașnică a acestui sport. Vom face ceea ce este necesar pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă”, a notat AFA.

Ce s-a întâmplat în partida de la Jocurile Olimpice

Meciul Argentina - Maroc, desfășurat la Saint-Etiene, s-a încheiat cu un scandal uriaș, care a izbucnit când Argentina a marcat un gol în minutul 90+16, după 15 minute de prelungiri.

Fanii marocani au protestat vehement, aruncând cu obiecte pe teren, deoarece echipa lor conducea cu 2-1, prin golurile marcate de Soufiane Rahimi.

Partida a fost întreruptă și reluată după două ore, fără suporteri rămași pe stadion, iar golul Argentinei a fost anulat de VAR, ceea ce a dus la victoria Marocului cu 2-1.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5