„Noi am trimis banii”  Al-Gharafa, prima reacție în scandalul  transferului  lui Florinel Coman
Florinel Coman Foto:X /@algharafaclub

„Noi am trimis banii” Al-Gharafa, prima reacție în scandalul transferului lui Florinel Coman

  • Al-Gharafa, formație la care a ajuns în această vară Florinel Coman (26 de ani), a avut o prima reacție, după ce Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a spus că încă nu a primit banii pentru transfer.
  • Qatarezii ar fi trimis banii în Vietnam, păcăliți de hackeri!
  • Omul de afaceri a făcut plângere la FIFA și spune că se poate alege cu încă 1.000.000 de euro.
De necrezut   Hackerii  ar fi furat banii pentru transferul lui Florinel Coman! FCSB poate primi o sumă și mai mare pe transfer
Citește și
De necrezut Hackerii ar fi furat banii pentru transferul lui Florinel Coman! FCSB poate primi o sumă și mai mare pe transfer
Citește mai mult
De necrezut Hackerii ar fi furat banii pentru transferul lui Florinel Coman! FCSB poate primi o sumă și mai mare pe transfer

Florinel Coman a semnat cu Al Gharafa din Qatar în această vară, formație care și-a luat angajamentul de a le plăti celor de la FCSB suma de 5.250.000 de euro.

Gigi Becali spune că nu a primit încă banii și, pentru că plata nu s-a făcut până la 31 iulie, FCSB ar trebui să mai primească un milion de euro.

Al-Gharafa, prima reacție în scandalul transferului lui Florinel Coman

La aproximativ o săptămână după anunțul patronului celor de la FCSB, quatarezii au venit cu o primă reacție în care susțin că au trimis banii.

„Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”, au spus qatarezii, potrivit fanatik.com.tr.

Hackerii ar fi furat banii pentru transferul lui Florinel Coman

Într-o intervenție telefonică la Digi Sport, Gigi Becali a dezvăluit că arabii ar fi fost păcăliți de hackeri și ar fi trimis banii pentru transfer într-un cont greșit. Patronul FCSB a făcut deja plângere la FIFA pentru a obține 6,25 de milioane de euro, cu tot cu penalizarea pentru întârzierea plății.

Problema e că n-am primit banii pe Coman. Ei zic că au dat banii. Că au fost păcăliți și au trimis banii în Vietnam. Așa mi-au zis. Noi le-am trimis contul nostru. Ei spun că noi le-am trimis factura, dar niște hackeri au spart mail-urile și ne-au trimis alt număr de cont.

E bine pentru noi, pentru că acum luăm 6 milioane. Nu ne interesează pe noi, noi trebuia să primim banii pe data de 31. Scrie în contract, e clauză penală. Am făcut memoriu la FIFA de ieri. Ce ne interesează pe noi ancheta lor? În momentul de față trebuie să primim 6,25 milioane, din care primește Gică la Farul 120.000 de euro.”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”