Anghel Iordanescu despre viitorul nationalei: "Sacrificam calificarea la EURO 2012 pentru reconstructie. Eu si Hagi ne vom ocupa de toate loturile nationale"

Anghel Iordanescu despre viitorul nationalei: "Sacrificam calificarea la EURO 2012 pentru reconstructie. Eu si Hagi ne vom ocupa de toate loturile nationale"

Dupa demisia lui Razvan Lucescu, echipa nationala a Romaniei a ramas fara selectioner pentru turneul din America de Sud, pe banca pentru partidele cu Brazilia si Paraguay urmand sa se afle Stefan Iovan, Dan Apolzan si Emil Sandoi. "Am discutat cu Mircea Sandu, eu ar trebui sa fiu director tehnic al tuturor loturilor nationale, iar Gica Hagi antrenor principal. Sacrificam calificarea la EURO 2012 pentru reconstructie", a declarat Anghel Iordanescu in legatura cu viitorul primei reprezentative a Romaniei.

Anghel IordanescuFoto: AGERPRES

"Sacrificam calificarea pentru reconstructie. Am avut ieri (nr. duminica) o intrevedere cu Mircea Sandu si s-a discutat despre acest proiect: Gica Hagi sa fie antrenor, iar eu director tehnic al tuturor echipelor nationale. L-am anuntat pe seful FRF ca nu pot sa renunt la mandatul meu din Parlament. Vom cauta o solutie impreuna. Mi-a spus ca nu se opune sa fac si una si alta.

Cred ca proiectul lui Sandu e deosebit de interesant. E pe 4 ani de zile, iar obiectivul e calificarea la CE 2016. Practic, pe langa formarea unei echipe competitive, si eu si Hagi trebuie sa ne ingrijim de tot ce inseamna activitatea loturilor nationale. Am intrat in acest proiect si datorita lui Hagi" - Anghel Iordanescu (sport.ro).

Cum cele doua parti par sa se fi inteles (Iodanescu si Hagi, respectiv Mircea Sandu), in urmatoarele zile este asteptata numirea oficiala a celor doi la carma echipei nationale de fotbal a Romaniei: Hagi - antrenor, iar Iordanescu - director tehnic.

Romania va intalni, miercuri, de la ora 3:50, intr-o partida amicala nationala Braziliei la Sao Paulo. Disputa va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi  fără 3 titulari  în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
EURO 2024
05.07
DecimațiEfectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Citește mai mult
Decimați Efectele victoriei cu Germania: Spania va fi fără 3 titulari în semifinale » Ce s-a întâmplat cu „galbenul” lui Morata
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea  amical  din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Liga 1
05.07
Victorie la limităDinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Citește mai mult
Victorie la limită Dinamo câștigă al doilea amical din Slovenia: execuțiile de la distanță au făcut diferența
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru  înlocuirea  lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Nationala
05.07
Propunere Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Citește mai mult
Propunere  Hagi, soluția lui Panduru pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu: „De ce e conflict de interese?”
Transfer  George Pușcaș  ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Stranieri
05.07
TransferGeorge Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport
Citește mai mult
Transfer George Pușcaș ar putea evolua în Liga Campionilor » Anunțul făcut de Gazzeta dello Sport