Hîldan Jr. la Dinamo  Nepotul „Unicului Căpitan” va fi  team managerul  Academiei
Cătălin Hîldan jr.

Hîldan Jr. la Dinamo Nepotul „Unicului Căpitan” va fi team managerul Academiei

  • Cătălin Hîldan junior, 21 de ani, va fi team managerul Academiei Dinamo

Crescut la Dinamo, fiul fostului rugbyst Cristi Hîldan - fratele lui Cătălin, juniorul a debutat pentru echipa mare a lui Dinamo București într-un amical cu Dinamo Kiev, în martie 2021, în minutul 76, anul nașterii „Unicului căpitan”.

Cum stă Dinamo  Nicolescu a dat detalii despre cei  3 titulari accidentați , transferuri și câți fani  vor fi în Giulești
Citește și
Cum stă Dinamo Nicolescu a dat detalii despre cei 3 titulari accidentați, transferuri și câți fani vor fi în Giulești
Citește mai mult
Cum stă Dinamo  Nicolescu a dat detalii despre cei  3 titulari accidentați , transferuri și câți fani  vor fi în Giulești

Fundașul central a fost transferat în 2022 la FC Voluntari, unde a suferit o accidentare gravă: și-a rupt ligamentele și meniscul primăvara trecută, la antrenament. Astfel, a fost nevoit să se retragă.

Cătălin Hîldan junior revine la Dinamo

Clubul a anunțat mutarea printr-un comunicat:

„Juniorul Cătălin Hîldan revine la Academia Dinamo

Familia Hîldan l-a dat Clubului pe Unicul Căpitan. Peluzei i-a dat un nume. Fotbalului i-a transmis, în fiecare sezon, că acolo, Sus, un înger veghează pentru tot ce înseamnă Dinamo.

Astăzi, aceeași familie de suflet a redat Academiei Dinamo spiritul, de obicei impalpabil, dar de această dată prezent în carne și oase.

Cătălin, Juniorul, s-a născut și a crescut în alb și roșu, fie că e vorba de casa din Brănești, sfințită de Nea Marin sau de echipamentul grupelor de juniori.

Cei ce vin din urmă, copiii și juniorii noștri, îl vor avea alături pe Cătălin la fiecare pas, nu doar ca team manager al Academiei, ci drept prieten și model.

Mult succes, Cătălin, inimile tuturor dinamoviștilor bat pentru tine!”.

Debutul lui Cătălin Hîldan Jr. la Dinamo Debutul lui Cătălin Hîldan Jr. la Dinamo
Debutul lui Cătălin Hîldan Jr. la Dinamo
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”