Show à la Cluj CFR, prezentare inedită a noului echipament:  „Fotbalul e o artă” +7 foto
CFR Cluj (sursă: cfr cluj/facebook)

Show à la ClujCFR, prezentare inedită a noului echipament: „Fotbalul e o artă”

  • CFR și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon la Muzeul de Artă din Cluj, edificiu baroc din secolul al XVIII-lea
  • CFR Cluj-Dinamo este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe DigiSport 1 și Prima Sport, duminică, 14 iulie, de la ora 19:00

CFR Cluj și-a prezentat cele trei echipamente cu care va evolua în sezonul 2024-2025. Vedetele Deac, Camora, Bîrligea și Tachtsidis au participat la ședința foto care a avut loc la Muzeul de Artă din Cluj.

PLECARE - surpriză Cel mai vechi angajat al lui  Dinamo  părăsește clubul după 25 de ani
Citește și
PLECARE - surprizăCel mai vechi angajat al lui Dinamo părăsește clubul după 25 de ani
Citește mai mult
PLECARE - surpriză Cel mai vechi angajat al lui Dinamo părăsește clubul după 25 de ani

CFR Cluj, haine noi în castel baroc

„Și fotbalul este o artă. Faceți cunoștință cu echipamentele noastre de joc din sezonul 2024/2025”, este anunțul făcut de CFR Cluj după ședința foto care a avut loc la Muzeul de Artă din Cluj.

Echipamentul echipei antrenate de Dan Petrescu este leit cu cele îmbrăcate în anii trecuți de fosta campioană de la Cluj.

Echipamentul vișiniu este pentru meciurile de acasă, cel alb va fi folosit la partidele din deplasare, iar tricourile de rezervă sunt la fel ca sezonul trecut, de culoare turcoaz.

Galerie foto (7 imagini)

CFR Cluj - prezentare echipament.jpg Camora.jpg Camora și Deac.jpg Matei Ilie, Tachtsidis și Bîrligea.jpg Păun, Deac și Camora.jpg
+7 Fotografii
labels.photo-gallery

Muzeul de Artă din Cluj, două stele în Ghidul aniversar Michelin

Înființat ca instituție în anul 1951, muzeul funcționează din anul 1956 în Palatul Banffy, o clădire barocă constituită pe baza planurilor arhitectului J. E. Blaumann, în perioada 1774–1785, având destinația de reședință a guvernatorului Transilvaniei.

Este cel mai important edificiu baroc din Cluj-Napoca și unul de referință pentru arhitectura de secol XVIII din România, decorația arhitecturală în piatră fiind completata cu o serie de sculpturi cu valoare artistică deosebită realizate de Anton Schuchbauer.

La Muzeul de Artă din Cluj sunt expuse lucrări semnate de Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Ion Andreescu, Ştefan Luchian.

Arta românească a primei jumătăţi a secolului XX este reprezentată prin lucrări semnate de Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Nicolae Dărăscu, Gheorghe Petraşcu, Francisc Şirato, Camil Ressu, Dimitrie Paciurea, Corneliu Medrea.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”