Chelsea, probleme mari din cauza lui Abramovich: Suma disponibilă pentru deplasări

Chelsea, probleme mari din cauza lui Abramovich: Suma disponibilă pentru deplasări

Aflată într-o situație dificilă ca urmare a sancțiunilor impuse patronului Roman Abramovich, Chelsea va fi nevoită să meargă mai multe ore cu autocarul pentru a ajunge la următorul meci din sferturile Cupei Angliei (pe terenul lui Middlesbrough). Clubul londonez trebuie să se încadreze într-o sumă modică pentru a putea efectua deplasările.

HotNews.roFoto: Hotnews

Premier League a anunţat recent că lui Roman Abramovich i s-a suspendat licenţa de conducător de club, ca urmare a sancţiunilor impuse de guvernul britanic în urma războiului început de Vladimir Putin în Ucraina.

Rămasă fără patron, Chelsea trebuie să se încadreze într-o limită de 23.700 de euro, cheltuieli de călătorie, sumă stabilită de guvernul britanic.

Chelsea va trebui să plece dinspre Lille (unde joacă miercuri în optimile Ligii Campionilor) spre Middlesbrough (unde dispută sâmbătă meciul din sferturile Cupei Angliei), dar banii în care trebuie să se încadreze sunt insuficienţi pentru un avion charter.

Prin urmare, echipa londoneză va trebui să se deplaseze cu autocarul, pe o distanţă de peste 400 de kilometri, parcursă în aproximativ cinci ore.

Chelsea a putut merge cu avionul la Lille pentru că sancțiunile aplicate patronului Roman Abramovich au fost dispuse după planificarea călătoriei. Deplasarea spre Middlesbrough a fost ulterior planificată, astfel că londonezii trebuie să se încadreze în suma de sub 25.000 de euro.

Guvernul britanic, colac de salvare pentru Chelsea - Ce bani vor putea folosi londonezii după sancțiunile aplicate lui Roman Abramovich

Thomas Tuchel - „Nu vrem lux, dar vrem să fie respectat nivel pro”

Vorbind despre problemele de călătorie apărute, antrenorul Thomas Tuchel a susținut că nu-și dorește asigurarea condițiilor de lux pentru echipa sa, dar statutul de fotbaliști profesioniști al jucătorilor săi trebuie respectat.

"Vrem să găsim soluţii, vrem să jucăm meciul de sâmbătă la fel cum vrem să jucăm în Liga Campionilor. Avem un cadru pentru a juca la Lille fără scuze. Este greu să aranjezi lucrurile în cel mai bun mod posibil pentru Cupa Angliei, dar ne vom ocupa de asta.

Nu este vorba despre lux şi bijuterii strălucitoare. Acesta este doar un nivel pro al sportului, unde jucăm cu două zile pauză între meciuri, iar adversarul are patru zile libere între meciuri. Pentru asta, este mai bine să mergi cu un avion decât cu autocarul” - Thomas Tuchel.

Kai Havertz, atacantul campioanei Europei, a declarat și el că nu are vreo problemă să plătească deplasarea din banii lui, mai importantă fiind desfășurarea partidelor.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”