„Au refăcut fotografia”   Nadia Comăneci  a explicat de ce a ratat Sabrina Voinea medalia de bronz la sol
Sabrina Maneca-Voinea / Foto: Imago

„Au refăcut fotografia” Nadia Comăneci a explicat de ce a ratat Sabrina Voinea medalia de bronz la sol

  • Gimnasta Sabrina Maneca-Voinea a ratat medalia olimpică de bronz, luni, în finala de la sol.
  • Gimnasta din Constanța a terminat competiția pe locul 5, cu 13.700, la egalitate cu o altă sportivă din România, Ana Maria Bărbosu.

Locul trei a fost ocupat de americanca Jordan Chiles, cea care a depus o contestație la nota finală, de 13.666, iar arbitrii i-au aprobat-o, devenit, astfel, 13.766.

Se pare că au existat două momente foarte importante, care au privat-o pe Sabrina Maneca-Voinea de o medalie la Paris.

„Nu a furat-o nimeni!” Monica Roșu a explicat pentru GOLAZO.ro cum a pierdut Ana Bărbosu  medalia de bronz
Citește și
„Nu a furat-o nimeni!”Monica Roșu a explicat pentru GOLAZO.ro cum a pierdut Ana Bărbosu medalia de bronz
Citește mai mult
„Nu a furat-o nimeni!” Monica Roșu a explicat pentru GOLAZO.ro cum a pierdut Ana Bărbosu medalia de bronz

Nadia Comăneci, despre evoluția Sabrinei Voinea: „Arbitrii au spus că au o fotografie”

Legendara Nadia Comăneci a mers să se intereseze despre cele întâmplate și a aflat motivele pentru care nota finală a Sabrinei a fost doar 13.700.

Dacă nota sa ar fi pornit din dificultate 6.000, cum s-a întâmplat în zilele precedente, punctajul final al Sabrinei ar fi fost 13.800 și ar fi obținut medalia de bronz.

Au spus că au fotografie cu o bucățică mică a călcâiului ei, care a ieșit puțin afară din linie. Ceea ce eu nu am văzut, dar au refăcut fotografia.

Și am înțeles că, la dificultate, în prima zi a avut plecare din 6.000, iar astăzi din 5.900. Am întrebat, pentru că toată avea să mă întrebe pe mine apoi și voiam să știu ce s-a întâmplat.

Îmi răsună mai viu ca oricând cuvintele pe care antrenorii ni le repetau aproape zilnic în sala de antrenament: "Voi, ca românce, trebuie să fiți mai mult decât perfecte pentru a nu lăsa cuiva loc de interpretări!". Şi iată... Se adeverește încă o dată! Fetelor, capul sus şi spatele drept! Credeți în continuare în visurile voastre! Hai ROMÂNIA! Sandra Izbașa, pe Instagram

Vreau să spun că sunt mândră de aceste fete, au concurat fabulos. Exercițiile la sol au fost fantastice, astăzi. Mă bucur enorm. Sper că toată lumea, acasă, s-a bucurat să vadă această finală.

Sper că acești copii vor continua și vor motiva generația de astăzi”, a declarat Nadia Comăneci, la TVR Sport.

Întrebată despre faptul că arbitrii i-au acceptat contestația americancei Jordan Chiles, dar nu și româncei Sabrina Maneca-Voinea, fosta mare gimnastă a adăugat:

„La nota de dificultate, da. Dar nu poți să faci contestație la nota de execuție. Asta e regula”.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”