Corvinul   3 vedete  pleacă după eliminarea din cupele europene
Corvinul Hunedoara. Foto: Sportpictures

Corvinul 3 vedete pleacă după eliminarea din cupele europene

  • Corvinul Hunedoara își schimbă în această perioadă forma de organizare, de la club de drept public la privat, pentru a avea drept de promovare.
  • Aproape toți jucătorii au semnat noile contracte, mai puțin Sergiu Buș (31 de ani), Roger (28 de ani) și Desley Ubbink (31 de ani), veniți doar pentru a ajuta echipa în cupele europene.
Ioan Ovidiu Sabău  Reacție amuzantă după ce a primit  cartonaș galben : „Să nu am și eu unul? Să fiu atât de curat nu se poate” 
Citește și
Ioan Ovidiu Sabău Reacție amuzantă după ce a primit cartonaș galben: „Să nu am și eu unul? Să fiu atât de curat nu se poate”
Citește mai mult
Ioan Ovidiu Sabău Reacție amuzantă după ce a primit cartonaș galben : „Să nu am și eu unul? Să fiu atât de curat nu se poate” 

Corvinul Hunedoara, după o campanie europeană plină de provocări și surprize, își îndreaptă acum toate eforturile spre un nou obiectiv ambițios: revenirea în Liga 1, după mai bine de 3 decenii.

Corvinul devine club de drept public: 3 vedete pleacă după eliminarea din Europa

Conducerea clubului a reușit să mențină aproape întreg lotul după eliminarea din cupele europene, cu excepția a trei jucători importanți.

„Au semnat toți jucătorii, cu excepția celor trei. Buș, Roger și Ubbink. Au venit doar pentru perioada în care am evoluat în Europa”, a spus Florin Maxim, potrivit prosport.ro.

La Hunedoara s-a oficializat trecerea clubului la o societate de drept privat, o mișcare strategică pentru a putea reveni legal în primul eşalon al fotbalului românesc.

Pentru a veni în sprijinul Corvinului, care nu își putea schimba forma de organizare cât timp se afla în cupele europene, FRF a amânat primele 3 meciuri din noul sezon al Ligii 2. Astfel, hunedorenii au putut participa în Europa fără să fie nevoiți să sacrifice dreptul de promovare în primul eșalon.

Sub conducerea antrenorului Florin Maxim, majoritatea jucătorilor au semnat prelungirea contractelor.

  • Portari: Ştefan Lefter, Cristian Blaga
  • Fundaşi: Antoniu Manolache, Viorel Lică, Ionuţ Pop, Mihai Velisar, Flavius Iacob, Alexandru Predică
  • Mijlocaşi: Antonio Bradu, Denis Hrezdac, Ion Cărăuş, Alexandru Neacşa, Sebastian Lupuşor, Timoftei Mitran.
  • Atacanţi: Daniel Pîrvulescu, Andrei Herghelgiu, Marius Lupu, Alexandru Gîrbiţă, SLucas Câmpan, Darius Grigore, Ibuchi Chukwu

Corvinul nu și-a mai permis să îi țină pe Roger, Buș și Ubbink

Recent, Bogdan Apostu, impresarul clubului, a dezvăluit că există șanse ca aceștia să nu rămână la echipă.

„V-am spus, Roger și Sergiu Buș și Ubbink au semnat contracte pe un an, dar înțelegerea a fost că atunci când se părăsește competiția europeană, să discutăm din nou.

În funcție de posibilități... Corvinul nu-și mai permite, și-a permis doar pe perioada participării în cupele europene. Să vedem în ce măsură ei pot rămâne în continuare sau nu”, a zis Bogdan Apostu, potrivit gsp.ro.

Rezultatele Corvinului în Europa, în acest sezon:

  • Paks - Corvinul 0-4
  • Corvinul - Paksi 0-2
  • Corvinul - Rijeka 0-0
  • Rijeka - Corvinul 1-0
  • Corvinul - Astana 1-2
  • Astana - Corvinul 6-1

Echipele care nu au drept de promovare în Liga 1

  • Steaua București
  • CSM Focșani
  • CSM Slatina
  • CSC Șelimbăr
  • Unirea Ungheni
  • CS Afumați
  • CSC Dumbrăvița

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”