„depinde de el” Cristi Balaj a comentat o  posibilă plecare  de la CFR

„depinde de el”Cristi Balaj a comentat o posibilă plecare de la CFR

  • Cristi Balaj , președintele echipei CFR Cluj, a vorbit despre un posibil transfer al lui Daniel Bîrligea, după venirea lui Louis Munteanu de la Fiorentina.

Dorit în această vară de Rapid și FCSB, Louis Munteanu (22 de ani) a ajuns, în cele din urmă, în Gruia, la CFR Cluj.

Cristi Balaj, detalii despre o posibilă plecare a lui Bîrligea

Revenirea lui Louis Munteanu în Liga 1 a ridicat un semn de întrebare în ceea ce privește o plecare a lui Daniel Bîrligea (24 de ani), în această vară din Gruia.

„În primul rând, sperăm să jucăm din 3 în 3 zile. E greu să fii angrenat în campionat, Conference League și Cupa României. Și atunci, toate aceste competiții fiind foarte importante, obiectivele sunt să câștigăm campionatul și Cupa României și să ajungem cât mai departe în Conference League, ai nevoie de un lot important”, a declarat Balaj potrivit fanatik.ro.

„Există o posibilitate ca Bîrligea să plece”

Întrebat despre o posibilă plecare a lui Bîrligea, Balaj a răspuns:

„Orice este posibil. Noi nu ne-am opus niciodată, atâta timp cât au fost transferuri sau propuneri care să fie foarte bune pentru jucător și pentru club. Niciodată n-am blocat și suntem clubul care am făcut cele mai multe transferuri în ultima perioadă.

Există o posibilitate să plece, dar depinde și de el cum evoluează. Perioada de transferuri este deschisă încă, dar deocamdată jucăm din 3 în 3 zile și este nevoie de jucători de calitate, a răspuns președintele ardelenilor.

Dan Petrescu, laude pentru Bîrligea

La finalul meciului retur câștigat de clujeni, scor 5-0, Dan Petrescu a lăudat aportul ofensiv a lui Daniel Bîrligea, cel care a reușit o dublă în acel meci.

„Bîrligea e un jucător fantastic, astăzi a demonstrat-o. El a fost acolo şi a marcat. Acum va fi concurenţă mai mare şi pentru el, cu Postolache, cu Michael şi Louis Munteanu. Cred că arătăm mai bine ca lot acum”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”