Victorie dramatică  CSM București a câștigat  Supercupa României  la handbal feminin
CSM București, câștigătoarea Supercupei la handbal feminin/ Foto: Facebook/ @FRH

Victorie dramatică CSM București a câștigat Supercupa României la handbal feminin

  • CSM București, campioana României, a învins-o dramatic pe CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, scor 28-27, în finala Supercupei României la handbal feminin.

Finala Supercupei a fost prima confruntare a sezonului dintre CSM Bucureşti şi Gloria, care se vor mai duela în Liga Naţională sau Cupa României, dar şi în Liga Campionilor, fiind în aceeaşi grupă – A.

CSM București a câștigat Supercupa României

„Tigroaicele” au reușit să se impună la limită în finala disputată, vineri, în Pitești Arena.

Cristina Neagu și Omoregie au fost cele mai bune marcatoare ale CSM-ului, ambele reușind să puncteze de câte 6 ori. De partea cealaltă s-au remarcat Delgado Pinto, cu 6 goluri, și Kirdiaşeva, cu 5 reușite.

6 Supercupe
are CSM în palmares, câștigate în 2016, 2017, 2019, 2022, 2023 și 2024

În finala mică, Dunărea Brăila a învins-o categoric pe Rapidâ, scor 35-25, după ce au condus la pauză cu 20-13. Până să ajungă în finala mare, Gloria Bistrița a trecut de Rapid București, scor 36-28. În cealaltă semifinală, CSM București a învins-o ped Dunărea Brăila cu scorul de 31-28.

Meciurile din Supercupa României la handbal masculin se vor disputa pe 24 și 25 august

După ce a găzduit meciurile din Final Four-ul Supercupei României la feminin, Pitești Arena va găzdui în acest weekend și Supercupa la masculin.

Minaur Baia Mare, Potaissa Turda, Dinamo București și CSM Constanța sunt cele patru echipe care se vor lupta pentru trofeu.

Semifinalele vor avea loc sâmbătă, iar campioana României va juca cu CSM Constanța, în timp ce Minaur Baia Mare și Potaissa Turda se întâlnesc în cealaltă semifinală.

Finala mică și finala mare se vor disputa în cursul zilei de duminică, cu începere de la ora 14:30, respectiv 17:30, aceleași ore la care vor avea loc și cele două semifinale.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”