Refuzat   Dan Șucu  s-a urcat în avion și a mers să negocieze cu jucătorul dorit de Șumudică. N-a reușit să-l convingă să semneze cu Rapid
Dan Șucu

Refuzat Dan Șucu s-a urcat în avion și a mers să negocieze cu jucătorul dorit de Șumudică. N-a reușit să-l convingă să semneze cu Rapid

  • Principalul finanțator al celor de la Rapid, Dan Șucu (61 de ani), a mers în Italia pentru a-l convinge pe Filippo Melegoni (25 de ani) să devină giuleștean „cu acte-n regulă”
  • Discuțiile nu au decurs conform planului, iar omul de afaceri s-a întors cu mâna goală din Peninsulă.

Antrenorul celor de la Rapid, Marius Șumudică, a povestit că patronul giuleștenilor, Dan Șucu, a zburat personal în Italia, pentru a sta de vorbă cu mijlocașul italian Filippo Melegoni.

Dan Șucu a discutat personal cu Filippo Melegoni

Fotbalistul se află în ultimele nouă luni de contract cu Genoa, iar rapidiștii i-au prezentat un proiect sportiv pe termen mediu, menit să-l convingă să li se alăture. Nu a reușit, dar Șumudică a apreciat foarte mult gestul omului de afacer.

În momentul în care ai un patron care se suie în avion și se duce să-ți aducă un jucător, ce poți să-ți dorești mai mult?

El a dorit să rămână acolo, să se impună sau să plece anul viitor la o echipă din Serie A. Nu am reușit să-l convingem.

Când patronul se urcă-n avion, e ca și cum mă sui eu în mașină. Eu am obligație în fața patronului, a suporterilor a jucătorilor, că trebuie să le transmit tot ce am acumulat eu în cei 20 de ani de carieră”, a declarat Marius Șumudică, la „Liga Digi Sport”.

Primul meu «target» este să prindem play-off-ul. Și să ieșim din grupele Cupei României, să mergem în sferturi. Marius Șumudică

Melegoni nu a vrut în România

Filippo Melegoni nu este considerat om de bază la Genoa, însă este dispus să tragă tare în ultimele luni și să le schimbe părerea antrenorilor.

Serie B sau Liga 1?   Șumudică  vrea un mijlocaș, însă are concurență puternică
Citește și
Serie B sau Liga 1? Șumudică vrea un mijlocaș, însă are concurență puternică
Citește mai mult
Serie B sau Liga 1? Șumudică vrea un mijlocaș, însă are concurență puternică

Totuși, dacă va nu va reuși să devină titular la Genoa, Melegoni și-ar dori să prindă un alt angajament, atractiv, dar în Italia. E sub contract cu italienii până în vara lui 2025.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”