Replică Președintele CS Dinamo, după ce David Popovici s-a plâns de  condițiile  de antrenament din România: „Are absolut tot ce-i trebuie”
Ionuț Popa, președintele clubului CS Dinamo. Foto: Sport Pictures

ReplicăPreședintele CS Dinamo, după ce David Popovici s-a plâns de condițiile de antrenament din România: „Are absolut tot ce-i trebuie”

  • Ionuț Popa (36 ani), președintele CS Dinamo, club la care este legitimat David Popovici (19 ani), a afirmat că înotătorul „are tot ce îi trebuie”.
  • Declarația vine ca o reacție la interviul în care Popovici a vorbit despre condițiile precare în care se pregătesc sportivii din România.

După medaliile cucerite la Jocurile Olimpice de la Paris (aur la 200m liber și bronz la 100m liber), David Popovici a afirmat că iarna se antrenează într-un balon în care „un om care nu este obișnuit se sufocă în trei minute”.

David le-a cerut autorităților să-și îndrepte atenția către toate sporturile, nu doar spre fotbal, și a cerut noi săli și bazine.

Omul din spatele succesului  Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici: „ Noi suntem sistemul! ”
Citește și
Omul din spatele succesului Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici: „Noi suntem sistemul!
Citește mai mult
Omul din spatele succesului Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici: „ Noi suntem sistemul! ”

Ionuț Popa despre discursul lui David Popovici: „Nu s-a referit la el, are tot ce-i trebuie la Dinamo”

Popa spune că lui Popovici nu-i lipsește nimic la Dinamo și a afirmat că apelul acestuia are ca scop ajutarea celorlalți sportivi din țară.

„David nu a făcut o declarație referitoare la el. David are absolut tot ce îi trebuie. David este un tip perfecționist. Nu cred că a făcut referire la Dinamo, ci la sistemul românesc.

Se antrenează la Dinamo, dar în funcție de specificul bazinului unde va concura sau de competiție, locul de antrenament se schimbă: Izvorani, Dinamo, «Lia Manoliu». Pentru Popovici, bazinul de la Dinamo este de ajuns”, a afirmat Ionuț Popa, la emisiunea Liga DigiSport.

  • Președintele CS Dinamo a declarat recent că îi va propune lui David Popovici prelungirea contractului cu gruparea „alb-roșie”, care expiră la finalul actualului ciclu olimpic.

Ionuț Popa despre David Popovici: „Trebuie să scoatem maxim din acest băiat”

Președintele CS Dinamo a afirmat și că Popovici reprezintă un model de urmat din toate punctele de vedere și trebuie să fie „locomotiva unor campanii”.

„La această Olimpiadă, trebuie să reușim să scoatem maxim din acest băiat, David Popovici. Trebuie să fie locomotiva unor campanii, pe zona sport, a viciilor, a educației.

Cred că ne-am atins targetul și vom reuși să cuantificăm aceste performanțe. Trebuie să creăm proiecte de țară pe toate palierele, avem un băiat deștept, ni l-a dat Dumnezeu”, a mai spus Popa.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”