Premiat  Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii august în  Serie A
Dennis Man/Foto:Imago

Premiat Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii august în Serie A

  • Dennis Man (26 de ani) a fost desemnat jucătorul lunii august în Serie A.

Internaționalul român a reușit să marcheze două goluri foarte frumoase în primele două runde, cu Fiorentina, respectiv AC Milan.

Dennis Man, jucătorul lunii august în Serie A

Convocat pentru acțiunea echipei naționale, Man și-a continuat forma bună și cu un gol în poarta celor de la Kosovo.

La o zi distanță după victoria cu Lituania, jucătorul de 26 de ani a fost desemnat de italieni fotbalistul lunii august în Serie A.

6.500.000 de euro
a plătit Parma pentru transferul lui Man de la FCSB în iarna anului 2021

Saul Coco (Torino), Khvicha Kvaratskhelia (Napoli), , Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter) și Dusan Vlahovic (Juventus) au fost contracandidații lui Man în lupta pentru această distincție.

Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B , de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții.

Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

Așadar, deși aproape că își făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule așteptări despre el și despre ce putea face.

O așteptare la care Man a răspuns: în august a fost unul dintre cei mai interesanți jucători de urmărit și, pentru fundașii laterali, unul dintre cel mai greu de ținut, așa cum au demonstrat cele 2 goluri în 3 meciuri și fotbalistul a primit premiul de jucătorul lunii august, primul pentru el.

Datorită talentului său, desigur, dar și contextului pe care Fabio Pecchia l-a construit în jurul lui. Parma a început foarte bine, capabilă să remizeze cu Fiorentina, să conducă lung meciul acasă la Napoli și, mai ales, să învingă Milan pe Tardini.

Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine și intensitate și apoi atacă în teren deschis, situație în care Man excelează”, se arată în comunicatul Asociației Fotbaliștilor din Italia.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”