Out cu Rapid  Absență de marcă  din „11”-le lui Dinamo la derby! „Câinii” forțează un alt titular
Hakim Abdallah/ Foto:sportpictures.eu

Out cu RapidAbsență de marcă din „11”-le lui Dinamo la derby! „Câinii” forțează un alt titular

  • Dennis Politic (24 de ani), Hakim Abdallah (26 de ani) și Petru Neagu (25 de ani) au fost nevoiți să părăsească terenul accidentați, în meciul cu Poli Iași, încheiat, scor 2-2, în epilogul etapei cu numărul #5 din Liga 1.
  • Clubul Dinamo a postat o actualizare cu privire la starea celor 3 jucători.

Clubul din „Ștefan cel Mare” a anunțat că Abdallah a început deja procesul de recuperare, astfel că există șanse ca atacantul născut în Franța să fie apt pentru meciul cu Rapid.

Dennis Politic ratează derby-ul cu Rapid

Totodată, Dinamo a anunțat că Dennis Politic și Petru Neagu vor începe și ei recuperarea cât de curând, dar cel mai probabil vor rata meciul din etapa #6.

„Buletin medical

Nevoiți să părăsească terenul înainte de fluierul final în meciul cu Poli Iași, dinamoviștii Hakim Abdallah, Dennis Politic și Petru Neagu au efectuat o serie de investigații medicale în aceste zile.

Medicul clubului, Haj-Kanameh Talal, anunță că Hakim a început deja recuperarea și sunt premise pozitive cu privire la revenirea sa rapidă.

Petru și Dennis vor începe mâine recuperarea cu partenerul nostru, centrokinetic, pentru a se întoarce cât mai curând pe iarbă”, se arată în postarea celor de la Dinamo de pe rețelele de socializare.

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo este programat duminică, 18 august, cu începere de la ora 21:30, pe stadionul Giulești.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”