SURPRIZĂ   Moment emoționant  la conferința lui Dinamo: o zi pe care un fan o va ține minte mereu

SURPRIZĂ Moment emoționant la conferința lui Dinamo: o zi pe care un fan o va ține minte mereu

  • Dinamo n-a uitat de Florian Răcaru, un vechi fan pe care l-a descoperit la lansarea echipamentului
  • Invitat la conferința de presă susținută înaintea meciuluii cu Petrolul, fanul de 56 de ani a primit un cadou din partea clubului și a avut ocazia să-l cunoască pe Zeljko Kopic
  • La final, cu tricoul semnat de jucători în mână, Florian a vorbit și cu presa despre amintirile cu „haita”.

O zi normală de sâmbătă, cu două conferințe de presă, una de prezentare a unui partener comercial, cealaltă clasică, ce prefațează meciul cu Petrolul, a fost un carusel de emoții pentru un vechi fan dinamovist, Florian Răcaru (56 de ani).

Suporterul care merge peste tot după echipă, deși e chinuit de diabet și are un picior amputat din cauza bolii, n-a fost uitat de conducerea clubului.

„Microbul” pentru Dinamo nu-i dă pace, din ‘72 și vine să-i vadă pe „câini”, ajutat de o proteză să se deplaseze. 

Cadou de la Kopic pentru un fan al lui Dinamo

Liniștit, în primul rând, într-un tricou negru „Doar Dinamo București”, domnul Florian stă și așteaptă. Nu știe ce i s-a pregătit, dar se bucură ca un copil. Are bine de 4 decenii alături de Dinamo, dar pasiunea e la fel de mare, deloc diluată de ani și vremurile grele pe care clubul le traversează. 

Începe conferința, o poveste scurtă, apoi momentul de emoție. Kopic vine și-i oferă un tricou semnat de echipă. Dinamo nu mai e de ani buni echipa care să sperie, dar semnăturile lui Patriche și Politic sunt pentru domnul Florian la fel de valoroase. O îmbrățișare strânsă, apoi o poză, amintiri ce-i vor rămâne mult timp. 

Amintiri și dorințe

„De la bunicii tatălui am căpătat pasiunea pentru Dinamo. În ultimii ani, am simțit mai multă supărare și tristețe pentru acest club. Au fost mulți care și-au bătut joc de acest club”, ne-a spus domnul Florian. O conferință de presă ad-hoc, un alt moment pe care nu-l va uita. 

Vrea și visează la vremuri bune, vremuri pe care le-a mai trăit: „Mulțumesc pentru invitație, îmi doresc să nu mai sufăr cum am suferit în ultimii 3 ani. O retrogradare, trei baraje. Îmi doresc ca sponsorii și cei care sunt acum la club să facă mai multe pentru suporteri. Fără ei am fi fost în Liga a 3-a, a 4-a.

E un club de tradiție, să fim mereu în picioare. Vrem și noi în play-off, am încredere în această conducere”.

Un cadou, o poză, o îmbrățișare, o amintire pentru un vechi suporter. O zi simplă de sâmbătă pentru alții, una pe care el o va ține minte mereu.   

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia