„Avem față de play-off”  Dinamovistul Bani e optimist, Kopic cere în continuare  transferuri : „Îi aștept!”
Zeljko Kopic

„Avem față de play-off” Dinamovistul Bani e optimist, Kopic cere în continuare transferuri: „Îi aștept!”

  • Dinamo joacă vineri de la ora 21:00 cu Unirea Slobozia, în etapa #9 din Liga 1

Antrenorul Zeljko Kopic și mijlocașul Ahmed Bani au dialogat cu presa legat de acest meci.

„E altceva”  Dinamo are autocar nou, cu  doi câini fioroși  și toate cele 34 de trofee
Citește și
„E altceva” Dinamo are autocar nou, cu doi câini fioroși și toate cele 34 de trofee
Citește mai mult
„E altceva”  Dinamo are autocar nou, cu  doi câini fioroși și toate cele 34 de trofee

Iată cele mai importante declarații:

Zeljko Kopic despre...

  • ...accidentați: „Hakim sigur nu va juca, nici Politic, Neagu, Bordușanu, Florescu, cu restul vom vedea după antrenamentul de azi. Nu i-am văzut deloc pe teren pe cei care au revenit de la naționale. Această programare vinerea nu e bună pentru noi, dar o respectăm și încercăm să găsim cea mai bună echipă pentru mâine”
  • ...obiectiv: „Vrem să jucăm un fotbal bun și vom da totul pentru cele 3 puncte”
  • ...adversar: „Unirea a promovat după ce s-a descurcat bine și în Liga 2. Am văzut aproape toate meciurile lor sezonul acesta sunt bine organizați, o echipă puternică în defensivă, au și tranziții ofensive periculoase, e bună la faze fixe, nu e o întâmplare că au atâtea puncte”
  • ...transferuri: „Mai avem nevoie de jucători cu siguranță, aștept încă 2-3, nu i-am luat până acum, dar trebuie. Vorbim despre asta. A venit Patrick Olsen, care e un transfer foarte bun pentru noi, e important, dar trebuie să aducem și alți 2-3 jucători”
  • ...gazonul de pe „Arc”: „Am văzut video cu stadionul după meciul de rugby, terenul nu arată așa bine, dar va trebui să ne adaptăm”
  • ...noul autocar: „Am văzut poze și cu noul autocar, arată foarte bine”
  • ...naționala României: „Felicitări domnului Lucescu, e foarte important să începi bine, mai ales în deplasare. Am văzut reacția jucătorilor, atmosfera e excelentă în vestiar. Trebuie să aibă mult respect față de el. E un start bun pentru naționala României. Sper să ajungă la Mondial”
  • ...fiul său, Vito, care va juca la U Cluj Under 19: „E viața lui, e important să respecte clubul, e un club mare în România, cu o istorie importantă, să dea totul și să scrie povestea lui. Eu dau totul la clubul la care lucrez și asta aștept și de la el”
  • ...reveniri: „Sper ca Politic să fie gata pentru meciul de la Galați. Sper ca el și Neagu să intre la antrenamente normale de luni”
  • ...cadoul de ziua lui, a împlinit 47 de ani pe 10 septembrie: „De ziua mea îmi doresc 3 puncte mâine”

Ahmed Bani despre...

  • ...meciul de mâine: „Suntem pregătiți, bineînțeles. Sperăm să facem un meci bun și să luăm 3 puncte”
  • ...gazon: „Nu ne convine cum arată terenul, dar nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm”
  • ...adversar: „Unirea e o echipă bună, a obținut puncte la care nu știu cine se aștepta. Se organizează bine defensiv, au contraatacuri bune, va fi un meci foarte dificil”
  • ...absenți: „Avem mulți accidentați, dar nu avem ce să facem, asta e situația”
  • ...noul autocar: „Am văzut autocarul, sunt fericit că avem unul nou, e altceva când ai propriul tău autocar”
  • ...cum arată Dinamo: „Avem față de play-off, bineînțeles, noi vom lua meci cu meci, dar deocamdată arătăm foarte bine. De ce nu? Am început bine campionatul”
  • ...obiective: „Vreau să evoluez cât mai bine și să am cât mai multe reușite individuale și colective”

Dinamo a fost refuzată de LPF

„Câinii” făcuseră oficial o cerere de reprogramare către Liga Profesionistă de Fotbal, motivând că nu au suficient timp pentru a pregăti meciul, cu 9 jucători convocați la echipele naționale care vor reveni la club cu 2 zile înainte de partidă.

LPF a respins însă solicitarea roș-albilor, iar partida rămâne la ora stabilită inițial.

  • În pauza competițională, Dinamo a jucat un amical cu CS Afumați (locul 4 în L2), încheiat 1-0 pentru ilfoveni.

Dinamo are 6 indisponibili pentru meciul cu Slobozia

Hakim (n.r. - Abdallah) a reluat pregătirea, dar nu poate să facă decât bicicletă deocamdată. Probabil va începe alergările într-o săptămână. Are cel puțin 4 săptămâni de la operația la umăr interzis să facă orice activitate care i-ar putea compromite mișcarea umărului.

Face recuperare pentru reluarea mobilității. Presupun că o lună jumătate de la operație, deci încă 4-5 săptămâni (n.r. - va mai absenta).

Dennis (n.r. - Politic) e mai bine, cred că începând de duminică sau când vom relua antrenamentele va intra în programul echipei.

Petru Neagu e într-o zonă bună, reia și el antrenamentele de duminică cu echipa. Bordușanu face recuperare, dar cred că e complicat. Cred că vor fi 3-4 săptămâni de pauză, deși inițial am zis 1-2.

În cazul lui Homawoo va mai dura cel puțin 10 zile, nu știu exact. Suntem într-o continuă căutare a unei soluții pentru el.

Florescu este imobilizat încă 3 săptămâni, iar ulterior poate relua antrenamentele”, a declarat Andrei Nicolescu, conform gsp.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”