Donald Trump Înainte de tentativa de asasinat, fostul președinte al SUA trebuia să ajungă la o  gală UFC : „Au vrut să-l linșeze”
Evan Elder. Foto: IMAGO

Donald TrumpÎnainte de tentativa de asasinat, fostul președinte al SUA trebuia să ajungă la o gală UFC: „Au vrut să-l linșeze”

  • Victorios într-un meci din gala UFC Fight Night, luptătorul Evan Elder (27 de ani) și-a arătat susținerea față de Donald Trump (78 de ani), fost președinte al Statelor Unite și candidat republican la alegerile din noiembrie.
  • În această dimineață, la un miting electoral din Butler, Pennsylvania, Donald Trump a fost rănit într-o tentativă de asasinat.

În SUA a avut loc o tentativă de asasinat la adresa fostului președinte Donald Trump, care candidează în acest an pentru a treia oară.

Atacatorul a apucat să tragă 8 focuri de armă înainte să fie ucis de forțele de ordine care îl păzeau pe Trump. Conform CNN, atacatorul și unul dintre participanții la miting au decedat, în timp ce alți doi spectatori sunt în stare critică.

Donald Trump, rănit într-o tentativă de asasinat. Luptătorul Evan Elder: „Au vrut să-l linșeze pe băiatul meu”

Dana White, șeful UFC și bun prieten cu Trump, este programat să vorbească chiar înaintea acestuia la Convenția Națională Republicană din această săptămână, dar se pare că fostul președinte american este susținut și de luptătorul Evan Elder.

După ce l-a învins pe Darrius Flowers, Elder i-a transmis un mesaj lui Trump, care ar fi trebuit să fie prezent la gală.

„Am auzit că tocmai au vrut să-l linșeze pe băiatul meu, Trump. Mă bucur că acest om e ok. Trăiască Trump, haide! Trump 2024”, a spus Elder la microfon.

Fan vechi al UFC, Donald Trump a fost prezent la mai multe gale de-a lungul timpului, ultima oară în Newark, pe 1 iunie, pentru lupta dintre Islam Makhachev și Dustin Poirier.

FAKE NEWS  Un jurnalist italian, acuzat pe site-urile de socializare că ar fi atacatorul lui  Donald Trump : „Eu sunt la Roma!”
Citește și
FAKE NEWS Un jurnalist italian, acuzat pe site-urile de socializare că ar fi atacatorul lui Donald Trump: „Eu sunt la Roma!”
Citește mai mult
FAKE NEWS  Un jurnalist italian, acuzat pe site-urile de socializare că ar fi atacatorul lui Donald Trump : „Eu sunt la Roma!”

Atacatorul: un puști de 20 de ani

FBI l-a identificat pe autorul tentativei de asasinat. Este vorba de Matthew Crooks, 20 de ani, scrie Reuters.

Crooks, care era din Bethel Park, Pennsylvania, era un republican înregistrat, conform înregistrărilor electorale ale statului.

Dar rapoartele federale de finanțare a campaniei arată, de asemenea, că tânărul a donat 15 dolari unui comitet de acțiune politică progresistă pe 20 ianuarie 2021, ziua în care președintele Joe Biden a depus jurământul.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”