Dorin Rotariu, în Turcia  Fotbalistul a semnat cu  Ankaragucu
Dorin Rotariu (foto: Sportpictures)

Dorin Rotariu, în Turcia Fotbalistul a semnat cu Ankaragucu

  • Dorin Rotariu, 29 de ani, a semnat cu Ankaragucu, club la care va evolua alături de Olimpiu Moruțan.
  • Rotariu era liber de contract din februarie, după ce a plecat de la FCSB.
L-a vrut la Rapid  Marius Șumudică a primit un refuz de la un club din Liga 1: „ Nu e de vânzare ”
Citește și
L-a vrut la Rapid Marius Șumudică a primit un refuz de la un club din Liga 1: „Nu e de vânzare
Citește mai mult
L-a vrut la Rapid  Marius Șumudică a primit un refuz de la un club din Liga 1: „ Nu e de vânzare ”

Dorin Rotariu va juca la Ankaragucu

La 5 luni după ce a fost „pus pe liber” de FCSB, în luna februarie a acestui an, Dorin Rotariu a semnat cu Ankaragucu, echipă din liga a doua din Turcia, pe două sezoane.

Aventura lui Dorin Rotariu la FCSB s-a încheiat în mod subit. Mijlocașul nu a reușit să se impună ca titular în primul „11” al lui Elias Charalambous.

Timișoreanul a rezistat la clubul din Pipera timp de 5 luni, perioadă în care a bifat doar 7 apariții, fără a reuși să contribuie decisiv la vreun gol.

„Mai are multe de spus în fotbal”

Dorin Rotariu a semnat un contract pe 2 ani cu MKE Ankaragucu, potrivit celor de la sport.ro. Informația a fost anunțată de Iosif Rotariu, unchiul mijlocașului, fost jucător emblematic al clubului din Ghencea.

„Aseară a semnat Dorin cu Ankaragucu, e un pas mare în carieră. Sunt sigur că el își va arăta calitățile, mai are multe de spus în fotbal.

S-a antrenat în toată această perioadă în care nu a avut club, el e super profesionist. Abia așteaptă să joace din nou”, a declarat Iosif Rotariu, pentru sursa citată.

Dorin Rotariu va bifa cel de-al 6-lea club din afara României, după ce în trecut a mai evoluat pentru Mouscron, Club Brugge, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos.

În campionatul intern, mijlocașul a fost legitimat la Poli Timișoara, Dinamo și FCSB. În momentul de față, timișoreanul este cotat la 350.000 de euro.

Moruțan, la un pas să plece de la Ankaragucu

Sub contract cu Ankaragucu e și Olimpiu Moruțan, cel mai bine cotat jucător din lot. Valoarea sa de piață este de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Moruțan s-a înțeles cu Pisa, echipă din Serie B, pentru un contract pe 4 ani.

Gata să semneze  Olimpiu Moruțan a făcut primele teste medicale și e aproape de  transfer
Citește și
Gata să semneze Olimpiu Moruțan a făcut primele teste medicale și e aproape de transfer
Citește mai mult
Gata să semneze Olimpiu Moruțan a făcut primele teste medicale și e aproape de transfer

În stagiunea precedentă, Ankaragucu a retrogradat din prima ligă a fotbalului din Turcia. Clubul a terminat sezonul pe locul 17, acumulând 40 de puncte. Echipa a obținut doar 8 victorii, fiind codașa clasamentului din acest punct de vedere.

* Articol scris de Achim Sturzu

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5