Dorinel vs. Dinamo   Munteanu  ştie ce vrea de la Oțelul: „Să funcţioneze bine toate compartimentele”
Dorinel Munteanu. Foto: Sportpictures

Dorinel vs. Dinamo Munteanu ştie ce vrea de la Oțelul: „Să funcţioneze bine toate compartimentele”

  • Dorinel Munteanu a explicat ce aşteptări are de la Oţelul în meciul cu Dinamo
  • Dinamo se deplasează, vineri, la Galați, pentru duelul cu Oțelul din etapa #10, Liga 1.
  • Partida va avea loc la ora 21:00, va fi liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.
Oțelul - Dinamo  Kopic remarcă defensiva lui Dorinel și spune că va fi un duel tare: „Toți iau meciul cu noi ca pe  un derby ”
Citește și
Oțelul - Dinamo Kopic remarcă defensiva lui Dorinel și spune că va fi un duel tare: „Toți iau meciul cu noi ca pe un derby
Citește mai mult
Oțelul - Dinamo  Kopic remarcă defensiva lui Dorinel și spune că va fi un duel tare: „Toți iau meciul cu noi ca pe  un derby ”

Dinamo va disputa un meci în deplasare împotriva Oțelului Galați, în etapa a 10-a din Liga 1.

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei de fotbal Oțelul Galați, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că își dorește ca toate cele trei compartimente ale formației sale să funcționeze optim în meciul cu Dinamo.

Dorinel Munteanu înainte de partida Oțelul - Dinamo

„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă care a început foarte bine campionatul, care are ca obiectiv calificarea în play-off.

Îmi doresc să rămânem pe aceeaşi poziţie în clasament, dar acest lucru se va realiza numai dacă vom trata jocul foarte serios.

Trebuie să avem o atitudine agresivă, un joc colectiv foarte bun, ridicat la nivel maxim din toate punctele de vedere, mental, fizic, organizatoric. Numai aşa putem face ca rezultatul final să fie de partea noastră.

Au jucători în formă, dar depinde şi de jucătorii noştri dacă [dinamoviștii] vor putea să facă şi în meciul cu noi ce au făcut în celelalte meciuri.

De aceea vreau un joc colectiv, bine organizat, să funcţioneze foarte bine toate cele trei compartimente”, a declarat tehnicianul, conform agerpres.ro.

2
este locul ocupat de Oțelul Galați în Liga 1, cu 16 puncte, pe când Dinamo ocupă locul 4, cu 15 puncte

Oțelul - Dinamo. Cea mai bună apărare vs. cel mai eficient atac

Oțelul Galați dispune de cea mai solidă apărare din campionat, ceea ce i-a permis să se mențină în topul clasamentului. În contrast, Dinamo se remarcă printr-un atac extrem de eficient.

„Nu ştiu dacă vom putea spune că va fi un meci de care pe care, nu mai contează dacă Dinamo sau noi am primit sau marcat multe sau puţine goluri, totul depinde de jucătorii care vor intra în teren.

Trebuie să fie hotărâţi în ceea ce fac. Celelalte jocuri sunt istorie. Sunt convins că vom trece cu bine pe acest joc”, a adăugat fostul internaţional, conform sursei citate anterior.

3 goluri
a primit Oțelul sezonul acesta și a marcat 9. Dinamo a înscris 17 și a încasat 11
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”