Ascunși  Edi Iordănescu pregătește în  secret  duelul cu Olanda din optimi
ROMÂNIA - OLANDA, Edi Iordănescu a hotărât să închidă complet penultimul antrenament al naționalei. Foto: sportpictures.eu

Ascunși Edi Iordănescu pregătește în secret duelul cu Olanda din optimi

  • ROMÂNIA - OLANDA, Edi Iordănescu a hotărât să închidă complet penultimul antrenament al naționalei.
  • Pe lângă jurnaliștii români, în cantonamentul naționalei de la Wurzburg au ajuns și câțiva reporteri olandezi și francezi.
  • Naționala se va antrena luni la baza de pregătire a lui Bayern Munchen.
  • România și Olanda joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

Corespondența GOLAZO.ro din Germania

48 de ore ne despart de meciul cu Olanda din optimile de finală ale Euro 2024. Văzută până nu demult drept un outsider, naționala României și-a câștigat respectul după ce a terminat prima în grupa E, iar victoria clară împotriva Ucrainei a întors capetele străinilor și către tricolorii lui Edi Iordănescu. 

ROMÂNIA - OLANDA. Edi Iordănescu pregătește în secret duelul din optimi

La ultimele acțiuni media ale naționalei noastre au venit în mod constant jurnaliști olandezi, de la televiziunea NOS, un reporter al publicației Algemeen Dagblad, dar și un jurnalist L’Equipe. 

Interes maxim, toți au pus întrebări în stânga și dreapta, au căutat să ia cât mai mult informații despre tricolori. Miza e mare, sunt 3 meciuri până la finală. 

Nimic de la Edi 

Vestiarul Olandei dă în clocot, iar Edi Iordănescu vrea să profite din plin și să ia cât mai mult din tot ce poate echilibra diferența de valoare, netă în favoarea batavă. 

Motiv pentru care la ultimele antrenamente selecționerul a căutat să ascundă orice detaliu de care s-ar fi putut lega jurnaliștii olandezi. 

Iar duminică a închis complet ședința de pregătire, fiind penultima înaintea meciului, ultima înaintea celei oficiale, de la Munchen. 

Luni antrenament la centrul sportiv al lui Bayern 

La acțiunea media din această după-amiază, la conferința de presă a venit Andrei Rațiu, însă apoi presa a părăsit Akon Arena, fără cele 15 minute pe care în marea majoritate a timpului le-a avut la dispoziție din partea de antrenament. 

Sigur că în cele mai multe din cazuri era vorba doar despre mini-ședința de la mijlocul terenului, câteva minute de încălzire și maximum un exercițiu, nimic concret, nimic care să lase la vedere vreo idee pentru ce urmează. 

Duminică a închis tot! Așadar, antrenamentul oficial de mâine, de la Munchen, de la baza lui Bayern Munchen, va fi ultima șansă de a vedea starea de spirit din lot și dacă toată lumea este aptă pentru Olanda. 

Plecare cu trenul, conferință și antrenament

Naționala României va pleca din Wurzburg luni dimineață, cu trenul, ora locală 9:04, iar sosirea la Munchen e programată două ore mai târziu, 11:07. 

La ora locală 17:15 (18:15 în România) este conferința de presă la care vor participa Edi Iordănescu și unul dintre titulari, urmând ca la 18:30 (19:30 în România) să aibă antrenamentul oficial, deschis presei 15 minute, la Bayern Campus, decizie luată de UEFA pentru a proteja suprafața de joc de pe Allianz Arena. 

Oricum, regula forului european spune că, dacă ai făcut o dată ședința de pregătire oficială pe un anumit stadion, nu mai ai voie să repeți ultimul antrenament înaintea partidei pe acea arenă. 

* Articol realizat cu sprijinul Vodafone, partener de conectivitate al redacției GOLAZO.ro la Euro2024

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1