FCSB mizează pe Bîrligea   Elias Charalambous  anunță, înainte de meciul cu Petrolul: „Va juca, e pregătit”
Elias Charalambous. Foto: Sportpictures

FCSB mizează pe Bîrligea Elias Charalambous anunță, înainte de meciul cu Petrolul: „Va juca, e pregătit”

  • Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a prefațat meciul cu Petrolul Ploiești.
  • FCSB - Petrolul Ploiești este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la PrimaSport 1 și DigiSport 1, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30.
Ce imn vor suporterii FCSB   Fanii au ales  melodia „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, cântată de Dan Bittman & Holograf
Citește și
Ce imn vor suporterii FCSB Fanii au ales melodia „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, cântată de Dan Bittman & Holograf
Citește mai mult
Ce imn vor suporterii FCSB  Fanii au ales melodia „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, cântată de Dan Bittman & Holograf

Elias Charalambous a vorbit vineri la conferința de presă a FCSB, premergătoare meciului cu Petrolul.

Mâine avem un meci acasă cu o echipă care a demonstrat că luptă cu toți adversarii. Dacă te uiţi în clasament, sunt foarte multe surprize. Vezi U Cluj, care este pe primul loc pentru că merită.

Ei joacă fotbal foarte bun. Oțelul și Petrolul sunt sus, nu e mare diferență în acest an. Oricine poate câștiga oriunde, dar vedem ce vom face”, a declarat antrenorul despre meciul cu „lupii galbeni”.

6
este locul ocupat de Petrolul, pe când FCSB se află pe 11

Charalambous a asigurat că Bîrligea este pregătit de debut

Daniel Bîrligea (24 de ani) a fost transferat pentru două milioane de euro de la CFR Cluj, iar acum este așeptat să debuteze pentru FCSB.

„Este pregătit. Mâine va juca. Nu vreau să pun nicio presiune pe niciun jucător. Îi știm calitatea, va ajuta echipa, dar nu poate singur. Toți băieții trebuie să-l ajute, e primul lui meci.

Să dea ce are mai bun, asta așteptăm de la toată echipa. Nu vrem o presiune extra pe Birligea. El e unul dintre jucătorii echipei!”, a spus Charalambous.

22 de goluri
a marcat Daniel Bîrligea pentru CFR Cluj în cele 82 de meciuri,

Charalambous ar fi dispus să lucreze cu Ciprian Tătărușanu

Fostul internațional român Ciprian Tătărușanu (38 de ani) va da lovitura de start la meciul FCSB - Petrolul Ploiești. Charalambous a vorbit cu fostul portar, care a fost alături de „roș-albaștri”

L-am întâlnit pe Tătărușanu, va da lovitura de start. Este un om de treabă și a dat mult pentru club. Mă bucur că va fi mâine la meci!”, a declarat tehnicianul.

Tătărușanu se întoarce în Ghencea pentru prima dată după mai bine de 10 ani, unde a jucat între 2009 și 2014.

Întrebat despre oportunitatea de a colabora cu fostul portar de la FCSB, Elias Charalambous a afirmat că i-ar face plăcere.

De ce nu? Îl știam ca jucător, iar când l-am întâlnit, mi-a plăcut să discutăm. Are o personalitate puternică și îmi place mult de el. E un om care poate oferi sfaturi, pentru că, să joci la nivelul la care a jucat Ciprian, sigur a făcut ceva foarte bine. A fost bine și pentru noi că Ciprian le-a arătat băieților că nimic nu e imposibil Elias Charalambous

Elias Charalambous nu își găsește scuze

FCSB are de înfruntat trei „fronturi”, Europa League, Cupa României și Liga 1. Întrebat despre situația din Liga 1, antrenorul a spus:

„Toate meciurile sunt decisive. Nu cred că rezultatul va decide play-off-ul de mâine, dar ne vor trebui puncte. Sistemul se poate schimba în timpul meciului, depinde de jucători.

Depinde de adversar: cum joacă, unde deschid spațiile. Așa că nu putem vorbi despre sistem acum. Vrem să luptăm în toate competițiile, așa că trebuie să găsim o cale de a ne pregăti pentru toate situațiile”, a mai spus tehnicianul

Campioana României va reveni în Ghencea, după succesul din returul play-off-ului Europa League, cu LASK Linz. Totuși, terenul din Ghencea nu a prezentat cea mai bună stare, din cauza meciurilor multe disputate.

Știu că și naționala a jucat acolo, noi am jucat acolo. Nu există scuze, terenul e același pentru ambele echipe. Trebuie să ne facem treaba. Elias Charalambous

Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Diverse
18:21
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Citește mai mult
Michel Platini, propunere bizară Fostul șef al UEFA: „Să se joace în 10 oameni”
Dinamo, la limită  Dacă  Selmani  primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Liga 1
12:56
Dinamo, la limită Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Citește mai mult
Dinamo, la limită  Dacă Selmani primește galben diseară, Kopic nu va mai avea opțiuni de atacant
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Stranieri
19:27
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
Citește mai mult
Ultimatum pentru Drăguș Antrenorul lui Trabzonspor, avertisment pentru atacantul român: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”
„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare