Becali, idei trăsnite  Finanțatorul FCSB susține că ar vrea să-l ia pe Ianis Hagi și să-l lase pe Gică Hagi  să decidă când e schimbat
fotomontaj GOLAZO.ro

Becali, idei trăsnite Finanțatorul FCSB susține că ar vrea să-l ia pe Ianis Hagi și să-l lase pe Gică Hagi să decidă când e schimbat

  • Gigi Becali, patronul FCSB, susține că ar vrea să-l transfere pe Ianis Hagi și să-l lase pe tatăl acestuia, Gică Hagi, antrenorul de la Farul, adversara roș-albaștrilor, să decidă când e schimbat.
„Europa League e la fel ca UCL”   Olaru a adus  calificarea  și explică: „Pentru asta am suferit în campionat”
Citește și
„Europa League e la fel ca UCL” Olaru a adus calificarea și explică: „Pentru asta am suferit în campionat”
Citește mai mult
„Europa League e la fel ca UCL”  Olaru a adus calificarea și explică: „Pentru asta am suferit în campionat”

Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers. Românul a fost trimis să se pregătească la echipa a doua, fiind anunțat că nu mai intră în planurile clubului scoțian.

După meciul cu LASK, care a adus calificare lui FCSB în faza principală din Europa League, Gigi Becali a venit cu o nouă idee trăsnită:

„O să vorbesc mâine cu Gică, dacă vrea, facem o înțelegere.

Uite, mă oblig să joace Ianis titular în toate cele 8 meciuri europene. Și Gică să hotărască schimbarea lui, să decidă el când iese de pe teren”, a declarat Becali la România TV

Presa din Scoția, atac dur la Ianis și Gică Hagi: „Pereche toxică”

Ibrox Noise, publicație apropiată de clubul Glasgow Rangers, i-a luat apărarea lui Philippe Clemet.

Scoțienii sunt de părere că prin mesajul postat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare, Ianis Hagi l-ar fi contrazis pe antrenorul său și l-ar fi numit „mincinos” într-un mod indirect.

Totodată, jurnaliștii de la Ibrox Noise susțin că internaționalul român s-a crezut mai presus decât clubul, motiv pentru care ar trebui să o părăsească pe Glasgow Rangers.

„Între playmaker-ul lui Rangers, Ianis Hagi, și antrenorul Philippe Clement s-a dezlănțuit un schimb dur de replici, după ce românul a ales să spună despre managerul lui Rangers că este mincinos.

La asta se mai adaugă și că tatăl său a făcut praf clubul pentru tratamentul oribil la care a fost supus fotbalistul, iar totul a devenit deloc plăcut.

Pe rețelele de socializare, Hagi jr a afirmat că nu a cerut niciodată să plece de la Rangers, contrazicând direct afirmația lui Philippe Clement, care a spus că exact asta au cerut românul și agentul său.

Acesta este încă un incident dezonorant pe Ibrox, în care un jucător se crede mai bun sau mai presus decât clubul și mai mare decât antrenorul.

Cititorii noștri sunt conștienți că nu suntem mari susținători ai lui Clement, el a făcut o mulțime de greșeli. și s-a dovedit a fi fundamental încăpățânat și destul de neplăcut în rolul de șef, sinceri să fim”, au scris scoțienii de la Ibrox Noise.

Hagi și tatăl său sunt o pereche toxică care trebuie să fie îndepărtată de la Rangers. Clement, cu toate defectele sale, a înțeles repede acest lucru și nu are niciun interes să-l folosească pe român”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”