Mesajul lui Neșu  GOLAZO.ro l-a vizitat pe Mihai. Ce le transmite jucătorilor de la FCSB: „E  visul vostru  de când erați copii” +9 foto
Mihai Neșu (foto: GOLAZO.ro)

Mesajul lui Neșu GOLAZO.ro l-a vizitat pe Mihai. Ce le transmite jucătorilor de la FCSB: „E visul vostru de când erați copii”

  • Mihai Neșu a oferit un interviu amplu pentru GOLAZO.ro, iar printre subiecte s-a discutat și despre meciul Maccabi - FCSB.
  • Suporter declarat al campioanei, Mihai transmite un mesaj echipei lui Charalambous, prin intermediul GOLAZO.ro

Mihai Neșu crede în șansa românilor și le cere dedicare totală jucătorilor, văzând șansa de a juca în Champions League ca pe o binecuvântare.

Mihai, ne-ai spus că ești fan FCSB și că te uiți la meciurile lor europene, urmează Maccabi. Ce spui?

Sper din suflet să se califice fiindcă au o oportunitate bună, au și un culoar bun pe mai departe. Au avut noroc la tragerea la sorți. Mă rog, noroc! Destul de bine, puteau fi adversari mai grei. Maccabi știm cum să o luăm. Țara e în război, situația seamănă cu cea a statului când am jucat noi cu ei în preliminarii. Ca nație, au fotbaliști buni, dar sunt destabilizați acum. Emoțional și fizic după atâta plimbat. 

Mihai Neșu, dialog cu GOLAZO.ro
Mihai Neșu, dialog cu GOLAZO.ro

Galerie foto (9 imagini)

Mihai Neșu, dialog cu GOLAZO.ro Mihai Neșu, dialog cu GOLAZO.ro Mihai Neșu, dialog cu GOLAZO.ro Mihai Neșu, dialog cu GOLAZO.ro Mihai Neșu, dialog cu GOLAZO.ro
+9 Fotografii
labels.photo-gallery

E un avantaj! 

Cred că asta ne ajută. Și dacă era totul la linie în Israel, oricum duelul e echilibrat. Nu văd vreo diferență așa mare. La meciul tur, a dominat FCSB. A avut multe ocazii. N-a avut eficiență. N-am văzut tot meciul, că eram plecat, dar am văzut rezumatul. Păcat că n-a câștigat, sperăm să o facă aici, la Budapesta. Unde s-a calificat naționala României să se califice și ei. 

Ce le-ai spune băieților?

Nici nu prea ai ce să le mai spui. Faptul că joci în Champions League trebuie să te motiveze. Eu, meciurile de cupe europene, le vedeam speciale. Simțeai așa… Atunci simțeai că ești fotbalist. Când jucai în cupele europene. Simțeai că ți-ai îndeplinit visul de mic copil. Așa, în campionatul României te mai plictisești. Cu una, cu alta, meciuri cu specatori puțini, teren urât, vestiare nu știu cum… Când joci în Champions League totul e la superlativ. Stadioanele, vestiarele, atmosfera din jurul meciului… Îți aduce bucurie, plăcere. Asta trebuie să simtă și ei, bucuria și plăcerea că au ajuns, că și-au îndeplinit visul de când erau mici. Să profite de faptul că au ajuns aici, să nu dea cu piciorul la o șansă ca asta. Că e o șansă. Pentru că dacă trec turul ăsta au asigurate grupele.

Conference League, da. 

Da, da! Apoi vine Sparta Praga, un hop, dar dacă trec sunt automat în Europa League. Și apoi cine știe ce se poate întâmpla… Ar fi ceva ieșit din comun să meargă în Champions League. Trebuie să fim puțin realiști. Champions League e acum ceva foarte mare. Mai ales după ce s-a schimbat formatul. E greu de atins. Dar Europa League e la un nivel foarte mare acum, Conference League e cam cum era înainte Europa League, deci nu e de lepădat. Dar ar fi frumos să meargă măcar în Europa League. Ar încununa acest an frumos, sezon deschis de echipa națională. 

5 meciuri în grupele Champions League
are Mihai Neșu la FCSB, plus alte 12 în preliminarii  
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”