FCSB - Maccabi, la TV  Campioana  a vândut drepturile  pentru duelul din Champions League
Cine transmite FCSB - Maccabi

FCSB - Maccabi, la TV Campioana a vândut drepturile pentru duelul din Champions League

  • FCSB - Maccabi, care se va disputa, marți, 23 iulie, de la 21:30, va fi transmis de Pro TV
  • Campioana a cedat drepturile TV și pentru difuzarea partidei în Israel
  • De la Pro TV și postul israelian, FCSB va face o rețetă bună: 100.000 de euro

FCSB a ajuns la o înțelegere cu un post TV pentru transmiterea meciului cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Champions League. Confruntarea va avea loc marți, 23 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua, din Ghencea.

FCSB  Campioana le-a pus ofertele pe masă: „Negocierile  continuă! ”
Citește și
FCSB Campioana le-a pus ofertele pe masă: „Negocierile continuă!
Citește mai mult
FCSB Campioana le-a pus ofertele pe masă: „Negocierile continuă! ”

Pro TV a achiziționat drepturile TV și va oferi acest meci la 9 zile distanță după ce va difuza și ultima partidă de la Euro 2024, finala Spania - Anglia, care se va disputa duminică seara, la Berlin, cu începere de la ora 22:00.

Miza dublei FCSB - Maccabi: cine câștigă e sigură de grupele Conference

Drepturile TV la jocurile din preliminariile UCL aparțin cluburilor până inclusiv în turul 3. De la faza play-off-ului începe oficial competiția și acestea sunt gestionate de UEFA. Iar pentru următorii cel puțin 3 ani, două televiziuni din România au luat meciurile din Champions, Europa și Conference. E vorba despre Prima Sport și Digi Sport. 

FCSB a atras venituri din drepturile TV și pentru a le ceda dincolo de granițele României. Mai precis, pentru difuzarea lui în Israel. Cumulat, de la Pro TV și de la televiziunea din Israel, campioana se va alege cu o sumă care e în jur de 100.000 de euro. 

Miza meciului cu Maccabi Tel Aviv e una foarte mare. Dacă FCSB va trece mai departe, va avea asigurată prezența cel puțin în grupele Conference League. 

Returul meciului cu Maccabi se va disputa la Budapesta, pe stadionul lui Honved și va avea loc miercuri, 31 iulie. Maccabi nu poate evolua la Tel Aviv din cauza conflictului din Gaza. 

Luni, tragerea la sorți pentru turul 3 în UCL

Cu o zi înaintea disputării primului meci dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv, luni la prânz, va avea loc la Nyon tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din turul 3 al Ligii Campionilor, Cum Maccabi are un coeficient foarte mare, va fi în urna capilor de serie, unde automat se va afla și FCSB. Adversara din turul 3 se va alege dintre 6 formații:

  • Midtjylland
  • Sparta Praga
  • Malmo
  • Ludogoreț
  • APOEL Nicosia
  • Jagiellonia

Corvinul - Paksi va fi pe Prima Sport și Digi

Săptămâna viitoare, un meci european caref se va disputa în România și care se anunță a fi o mare sărbătoare e cel dintre Corvinul și Paksi, returul din turul 1 din Europa League.

Victoria fantastică din tur, din Ungaria, scor 4-0, o face pe Corvinul mare favorită, motriv pentru care aproape sigur, tribunele stadionului din Sibiu, unde va avea loc jocul, vor fi pline.

Meciul, care va începe la ora 21:00, va fi transmis de Prima Sport și Digi Sport, televiziuni care au oferit live și confruntarea din prima manșă. În turul 2, dacă va ajunge acolo, Corvinul o va întâlni pe Rijeka (Croația).

CFR și Craiova intră direct în turul 2

Ultimele două reprezentante ale României în cupele europene sunt CFR și Universitatea Craiova. Ambele vor debuta în turul 2 din Conference League. CFR își cunoaște adversara, va fi Neman Grodno (Belarus).

Craiova va întâlni echipa care va pierde dintre Botev Plovdiv și NK Maribor. În partida tur, Botev, la care joacă fostul jucător de la FCSB, Tamm, s-a impus, scor 2-1.

CFR și Universitatea Craiova vor disputa meciurile din turul 2 în Conference pe 25 iulie (turul) și 1 august (returul)

Titlul care-i lipsea!   Djokovic  câștigă finala de la JO și face Golden Slam-ul carierei: „Am dat totul pentru aurul olimpic”
Jocurile Olimpice
04.08
Titlul care-i lipsea! Djokovic câștigă finala de la JO și face Golden Slam-ul carierei: „Am dat totul pentru aurul olimpic”
Citește mai mult
Titlul care-i lipsea! Djokovic câștigă finala de la JO și face Golden Slam-ul carierei: „Am dat totul pentru aurul olimpic”
„Plecați dracu' acasă!” Hagi, criză de nervi  la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat
Liga 1
04.08
„Plecați dracu' acasă!”Hagi,criză de nervi la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat
Citește mai mult
„Plecați dracu' acasă!” Hagi, criză de nervi la Farul-Poli Iași. S-a certat cu secunzii, dar și cu fanii. Ce l-a deranjat
Deces Emanoil Savin,  fost finanţator  la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Diverse
04.08
DecesEmanoil Savin, fost finanţator la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Citește mai mult
Deces Emanoil Savin,  fost finanţator la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Keșeru 2.0  Fostul atacant de la FCSB  revine  pe terenul de fotbal. S-a înțeles cu o vicecampioană
Stranieri
04.08
Keșeru 2.0 Fostul atacant de la FCSB revine pe terenul de fotbal. S-a înțeles cu o vicecampioană
Citește mai mult
Keșeru 2.0 Fostul atacant de la FCSB revine pe terenul de fotbal. S-a înțeles cu o vicecampioană