„Nu mai are sens să jucăm” Zarko Lazetic, antrenorul lui  Maccabi , i-a răspuns lui Elias Charalambous prin GOLAZO.ro +44 foto
Zarko Lazetic, sârbul de pe banca campioanei Israelului, a vorbit la conferință înaintea primei manșe a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.

„Nu mai are sens să jucăm”Zarko Lazetic, antrenorul lui Maccabi, i-a răspuns lui Elias Charalambous prin GOLAZO.ro

  • FCSB - Maccabi Tel-Aviv. Zarko Lazetic, sârbul de pe banca campioanei Israelului, a vorbit la conferință înaintea primei manșe a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.
  • Auzind că Elias Charalambous e „1.000% sigur că vom învinge”, Lazetic a spus: „Fotbalul e foarte imprevizibil și, dacă e cineva care știe cum se va termina un meci, nu mai are sens să jucăm acel meci”. 
  • FCSB - Maccabi Tel-Aviv se joacă marți, de la 20:30, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

În această seară, cu o jumătate de oră înaintea antrenamentului oficial, în Ghencea, antrenorul lui Maccabi Tel Aviv a venit încrezător la conferință, alături de mijlocașul olandez Joris van Overeem și de ofițerul de presă Ofer Ronen-Abels. 

Nu doar antrenorul și un jucător, ci și directorul executiv și directorul juridic la conferință

La întâlnirea cu ziariștii au asistat și directorul executiv, englezul Ben Mansford, fost CEO la Leeds, și directorul juridic Moran Meiri, vicepreședinte ale federației israeliene. 

Sârbul Zarko Lazetic, 42 de ani, numit la echipă în această vară, e înaintea celui de-al doilea meci oficial al sezonului, după 2-0 contra lui Maccabi Petah Tikva, în Supercupa Israelului. 

Sigur, am văzut toate meciurile lor, de pregătire, oficiale, Steaua (n.r. FCSB) o echipă bună, organizată, cu multă calitate individuală, mulți jucători periculoși, nu pot spune acum nimic rău. Am observat unele lucruri pe care vrem să le folosim în avantajul nostru. Zarko Lazetic, antrenor Maccabi

„Dacă e cineva care știe cum se va termina un meci, nu mai are sens să jucăm acel meci”

La câteva minute după startul dialogului cu jurnaliștii, GOLAZO.ro i-a transmis lui Lazetic mesajul tehnicianului lui FCSB. 

Elias Charalambous ne-a spus în urmă cu o săptămână că e o mie la sută sigur că va câștiga această dublă manșă. De asemenea, a afirmat că v-a analizat în partida cu Maccabi Petah Tikva, din Supercupă. Ne-a zis că fiecare echipă are și puncte slabe și va încerca să profite de punctele slabe ale lui Maccabi. Cum comentați mai ales acel o mie la sută?

Lazetic a făcut ochii mari, a dat din cap neîncrezător când a auzit declarația lui Elias, „o mie la sută sigur”, apoi a zâmbit când a început să vorbească: 

Pot spune doar că fotbalul e foarte imprevizibil și dacă e cineva care știe cum se va termina un meci, în acest caz, nu mai are sens să jucăm acel meci. Noi ne facem jocul nostru, eu nu sunt aici să comentez unele declarații, eu sunt aici să vorbesc despre fotbal.

Sunt fericit să pregătesc un meci de Champions League în fața unui club o istorie uriașă, bogată. Jucătorii mei au muncit mult în patru săptămâni de pregătire, suntem gata, sper să fim gata. Vom da tot ce avem mai bun și vom vedea dacă va fi suficient. Zarko Lazetic, antrenor Maccabi

„Respectăm mult Steaua, respectăm antrenorul care a cucerit titlul, dar vom încerca să câștigăm”

A continuat: „Respectăm mult Steaua (n.r. FCSB), la fel, respectăm antrenorul care a cucerit titlul, a fost un succes uriaș, ne respectăm adversarul, dar vom încerca să câștigăm partida. 

Nu spunem că sigur vom învinge, pentru că nu știm ce va fi mâine sau peste șapte zile, dar vom încerca să câștigăm”. 

Antrenament Maccabi Tel-Aviv înainte de meciul cu FCSB
Antrenament Maccabi Tel-Aviv înainte de meciul cu FCSB

Galerie foto (44 imagini)

Antrenament Maccabi Tel-Aviv înainte de meciul cu FCSB Antrenament Maccabi Tel-Aviv înainte de meciul cu FCSB Antrenament Maccabi Tel-Aviv înainte de meciul cu FCSB Antrenament Maccabi Tel-Aviv înainte de meciul cu FCSB Antrenament Maccabi Tel-Aviv înainte de meciul cu FCSB
+44 Fotografii
labels.photo-gallery
500 de fani israelieni
ai lui Maccabi vor asista marți seară la meciul de pe stadionul Steaua

Bobârnace de la colegi. Zahavi, încălzire singur. Nu lipsește Milson. Și titular? 

La conferință, mijlocașul olandez Joris van Overeem a vorbit despre FCSB, comentând și ce a afirmat Elias Charalambous, că sunt detalii asemănătoare la cele două formații. 

„A inscris de 11 ori cu Virtus, dar noi nu suntem de nivelul echipei din San Marino”, a zâmbit Van Overeem, adăugând: „Sunt unele lucruri similare între noi și adversarii de marți, dar și diferențe, iar ultimele vor fi decisive”. 

La începutul antrenamentului ce a urmat, batavul a intrat în careul de menținerea mingii în aer cu vedetele Zahavi, Peretz și Kanichowski. A greșit și a primit bobârnace de la fiecare. 

Golgheterul-veteran Eran Zahavi, 36 de ani, s-a încălzit singur într-o parte, fără minge. De-abia după aceea li s-a alăturat colegilor. 

În lotul lui Maccabi e și Felicio Milson, angolezul aflat în conflict cu clubul pentru că vrea să se transfere. E posibil ca, în ciuda acestei situații tensionate, Milson să fie titular pe extrema stângă. 

Suntem sută la sută gata de joc în mintea noastră, e cel mai important. Fizic vom vedea. Fizic nu e atât de important. Dacă te organizezi și controlezi jocul, vom arăta ca și cum suntem sută la sută gata și fizic. Dacă arătăm pe teren că nu suntem o echipă, atunci înseamnă că nu suntem gata. Zarko Lazetic, antrenor Maccabi
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !