„E tot un aur” Răzvan Florea, primul medaliat al României la JO, despre  bronzul lui David Popovici : „Șansa care i-a lipsit la Tokyo” +53 foto
Razvan Florea și medalia de bronz de la Atena 2004 Foto: Imago

„E tot un aur”Răzvan Florea, primul medaliat al României la JO, despre bronzul lui David Popovici: „Șansa care i-a lipsit la Tokyo”

Reacție   David Popovici , după calificarea în finală la 200 metri liber: „Frica te ajută să simți că trăiești cu adevărat”
Citește și
Reacție David Popovici, după calificarea în finală la 200 metri liber: „Frica te ajută să simți că trăiești cu adevărat”
Citește mai mult
Reacție David Popovici , după calificarea în finală la 200 metri liber: „Frica te ajută să simți că trăiești cu adevărat”

Fostul înotător Răzvan Florea, primul medaliat din istoria natației masculine românești, a declarat, miercuri, la finalul cursei în care David Popovici a terminat pe poziția a treia în cursa de 100 de metri, că medalia de bronz este echivalentă celei de aur, având în vedere concurența acerbă care a fost în finală.

Răzvan Florea, impresionat de succesul lui David Popovici la Jocurile Olimpice

Pentru mine e tot un aur, pentru că a muncit enorm de mult. Bravo, lui și echipei. Iată că România are două medalii olimpice la masculin. Astăzi a avut șansa de partea lui, după ce la Tokyo a ratat medalia. Nu ne rămâne decât să ne bucurăm alături de el”, a spus Florea, la TVR Sport.

David Popovici, bronz la 100m liber la Jocurile Olimpice. Foto capturi TVR (37).png
David Popovici, bronz la 100m liber la Jocurile Olimpice. Foto capturi TVR (37).png

Galerie foto (53 imagini)

David Popovici, bronz la 100m liber la Jocurile Olimpice - foto.jpg David Popovici, bronz la 100m liber la Jocurile Olimpice. Foto capturi TVR (1).png David Popovici, bronz la 100m liber la Jocurile Olimpice. Foto capturi TVR (2).png David Popovici, bronz la 100m liber la Jocurile Olimpice. Foto capturi TVR (3).png David Popovici, bronz la 100m liber la Jocurile Olimpice. Foto capturi TVR (4).png
+53 Fotografii
labels.photo-gallery

Răzvan Florea a fost surprins de cursa făcută de campionul olimpic Zhanle Pan, care a doborât recordul mondial cu patru zecimi.

„O cursă fantastică. Nu am văzut o asemenea cursă de 100 de metri liber, cum ne-a dat chinezul să vedem. O finală extraordinară”, a completat Florea.

VIDEO Cursa de bronz a lui David Popovici

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”