„SĂ NU ne fure atmosfera” Florin Maxim,  cumpătat  înaintea meciului retur cu Paksi
Florin Maxim Foto:sportpictures.eu

„SĂ NU ne fure atmosfera”Florin Maxim, cumpătat înaintea meciului retur cu Paksi

  • Florin Maxim (43 de ani), antrenorul Corvinului, a prefațat meciul retur cu Paksi, din primul tur al preliminariilor Europa League.
  • Hunedorenii au câștigat meciul tur din Ungaria cu scorul de 4-0 și sunt aproape de calificarea în turul doi preliminar, acolo unde ar urma să întâlnească formația croată Rjieka.
  • Meciul dintre Corvinul Hunedoara și Paksi e liveTEXT pe GOLAZO.ro, în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, joi, cu începere de la ora 21:00.

Chiar dacă au câștigat cu un scor liniștitor meciul din tur cu Paksi, Florin Maxim își avertizează jucătorii înaintea meciului retur.

Remarcați Presa croată,  surprinsă  de rezultatul de la Paksi - Corvinul, dar îi vede pe hunedoreni deja câștigători
Citește și
RemarcațiPresa croată, surprinsă de rezultatul de la Paksi - Corvinul, dar îi vede pe hunedoreni deja câștigători
Citește mai mult
Remarcați Presa croată, surprinsă de rezultatul de la Paksi - Corvinul, dar îi vede pe hunedoreni deja câștigători

Florin Maxim: „Știm că va fi cu totul alt meci acum”

La conferința premergătoare meciului cu Paksi, antrenorul Corvinului a spus că este convins că meciul de joi, de la Sibiu, va fi diferit de cel jucat în Ungaria.

Florin Maxim a vorbit și despre cât de mult a contat eliminarea lui Balint Szabo (Paksi), în economia meciului tur.

„Am fost mai «în joc» decât echipa adversă și probabil asta a făcut să câștigăm. La 1-0, înainte de golul 2 al nostru, au avut o șansă bună. Am reușit însă să intrăm cu 2-0 la pauză și au rămas în 10 oameni, iar asta i-a făcut să riște.

Meciul a fost câștigat cu 4-0, dar au fost detaliile cele care au făcut diferența. Știm că va fi cu totul alt meci acum. A fost o deplasare bună, în acea seară după meci am venit la Arad, ne-am odihnit.

N-am avut timp să ne bucurăm, pentru că este o dublă manșă, trebuie tranșat și acest meci la fel, după care ne vom bucura.

E importantă calificarea, normal că ne dorim victoria, o să avem un stadion plin alături de noi, dar le-am spus jucătorilor că nu trebuie să ne fure atmosfera. E un meci de fotbal, ne dorim să trecem mai departe.

Oamenii vin alături de noi, au fost și în Liga 3, și în Liga 2, la Supercupă, la Cupă, înțeleg situația cu stadionul, așa cum o înțelegem și noi. Ne știm nivelul, dar nu-mi place să ne restricționăm.

Fotbalul de-aia e frumos, îți poate oferi surprize. Și cu Rijeka, dacă ajungem să jucăm, se poate întâmpla orice”, a spus Florin Maxim, la conferința de presă premergătoare meciului retur cu Paksi.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”