Formula 1 Lando Norris, în pole-position la Hungaroring +  Piloții McLaren  au făcut legea în calificări
Formula 1 (sursă: imago)

Formula 1Lando Norris, în pole-position la Hungaroring + Piloții McLaren au făcut legea în calificări

  • Lando Norris va pleca din pole-position în Marele Premiu al Ungariei după o sesiune dramatică de calificări, cu două steaguri roșii și un finish electrizant
  • Este al treilea pole position din cariera lui Lando Norris, care pleacă din prima linie alături de colegul de la McLaren, Oscar Piastri.

Lando Norris și Oscar Piastri vor pleca din prima linie în Marele Premiu al Ungariei, cursă care are loc duminică, 21 iulie, de la ora 16:00. Campionul Max Verstappen va pleca de pe poziția a treia la Hungaroring.

În finală, după 2 ani   Rafael Nadal  s-a calificat în ultimul act al turneului de la Bastad
Citește și
În finală, după 2 ani Rafael Nadal s-a calificat în ultimul act al turneului de la Bastad
Citește mai mult
În finală, după 2 ani Rafael Nadal s-a calificat în ultimul act al turneului de la Bastad

McLaren, dublă istorică în calificări la Hungaroring

Lando Norris și Oscar Piastri au spart gheața pentru McLaren, care va avea doi piloți pe prima grilă de start după 12 ani. În 2012, Hamilton și Button terminau pe primele două poziții în calificările ultimei etape a sezonului, în Marele Premiu al Braziliei, la Interlagos.

Formula 1 Lando Norris, în pole-position la Hungaroring +  Piloții McLaren  au făcut legea în calificări Formula 1 Lando Norris, în pole-position la Hungaroring +  Piloții McLaren  au făcut legea în calificări

Circ Mare în calificări

În prima sesiune, George Russel a fost eliminat, iar Sergio Perez a abandonat în urma unui derapaj. Nici Zhou Guanyu, Esteban Ocon și Pierre Gasly nu au terminat prima sesiune.

În Q2, Nico Hulkenberg, Valtteri Bottas, Alexander Albon, Logan Sargeant și Kevin Magnussen au fost eliminați, iar Lewis Hamilton a întrecut timpul înregistrat de Hulkenberg cu doar o sutime de secundă.

Incidentele nu au lipsit nici în ultima sesiune. Cu două minute înainte de final, când Lando Norris se afla în frunte, oficialii cursei au arătat steagul roșu după ce Yuki Tsunoda a ieșit din decor, iar circuitul a trebuit curățat pentru îndepărtarea oricărui pericol.

Rezultate calificări Hungaroring

  1. Lando NORRIS (McLaren) - 1:15.227
  2. Oscar PIASTRI (McLaren) - 1:15.249
  3. Max VERSTAPPEN (Red Bull Racing) - 1:15.273
  4. Carlos SAINZ (Ferrari) - 1:15.696
  5. Lewis HAMILTON (Mercedes) - 1:15.854

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”