Entuziasm    Gică Popescu , după Kosovo - România 0-3: „O victorie extraordinară” +51 foto
Kosovo - România / Foto: GOLAZO.ro

Entuziasm Gică Popescu, după Kosovo - România 0-3: „O victorie extraordinară”

  • România a învins obținut o victorie entuziasmantă, scor 3-0, la Priștina, contra celor din Kosovo, într-o partidă din Liga Națiunilor
  • Dennis Man (min. 40), Răzvan Marin (min. 51 pen.) și Denis Drăguș (min. 82) au fost marcatorii naționalei

România a trecut cu bine de cel mai dificil meci din actuala ediție a Ligii Națiunilor.

Pe terenul ostil din Kosovo, „tricolorii” au marcat de trei ori, au mai lovit de două ori bara și au avut alte ocazii foarte bune.

Stră LUCE sc   România,  debut perfect  în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo
Citește și
StrăLUCEsc România, debut perfect în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo
Citește mai mult
Stră LUCE sc  România, debut perfect în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo

Gică Popescu: „Evoluția a fost la nivelul meciurilor de la Euro 2024

Fostul mare internațional Gică Popescu a salutat evoluția foarte bună a naționalei în Kosovo.

„Baciul” este de părere că încrederea „tricolorilor” este rezultatul evoluțiilor foarte bune de la Euro 2024, unde jucătorii au simțit pe pielea lor că sunt capabili să se bată de la egal la egal cu orice adversar.

  • În următorul meci din Liga Națiunilor, România va întâlni Lituania, luni, 9 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul „Steaua”.

„Calmul vine de la încrederea acumulată de la turneul final. Este încrederea pe care o capeți după o asemenea evoluție.

În această seară, evoluția a fost la nivelul jocului de la turneul final. Un început ezitant în primele 20-25 de minute.

Am echilibrat jocul, am început să împingem jocul, apoi, în repriza a doua jocul a fost la îndemâna noastră. A fost un galop către poarta kosovară. O victorie extraordinară!

Ne uitam la calitatea jucătorilor din Kosovo, dar iată că nu apartenența contează, ci grupul, această unitate care s-a creat. Grupul este mult mai important decât valoarea individuală.

Man și Mihăilă au fost cei mai buni oameni și-n seara asta. Evoluțiile de la Parma i-a propulsat. Man cu primul gol, Mihăilă cu barele. Au fost cei mai periculoși.

Am stat bine și în apărare, nu le-am dat ocazii. Un grup compact. Obiectivul jucătorilor a fost să-i demonstreze selecționerului că merită să fie aici”, a declarat Gică Popescu, la Antena 1.

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”