PRIN INTERMEDIAR    Grameni  a povestit cum a primit oferta de la Rapid: „Am văzut numărul domnului Șucu”
Constantin Grameni / Foto: Captură YouTube@Rapid

PRIN INTERMEDIAR Grameni a povestit cum a primit oferta de la Rapid: „Am văzut numărul domnului Șucu”

  • Constantin Grameni (21 de ani) s-a transferat de la Farul la Rapid, pe ultima sută de metri a perioade de mercato din Liga 1
  • Giuleștenii au plătit 400.000 de euro, iar „marinarii” au păstrat și 30% dintr-o viitoare vânzare a mijlocașului

Așadar, fotbalistul constănțean a semnat un contract pentru trei sezoane cu Rapid, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

OFICIAL   Dina Grameni  a semnat cu Rapid! Alte trei transferuri în așteptare
Citește și
OFICIAL Dina Grameni a semnat cu Rapid! Alte trei transferuri în așteptare
Citește mai mult
OFICIAL Dina Grameni a semnat cu Rapid! Alte trei transferuri în așteptare

Rareș Pop, „intermediar” de conjunctură

Constantin „Dina” Grameni a povestit cum a primit vestea că este dorit la Rapid București.

Acesta se afla în cantonamentul echipei naționale de tineret a României. Colegul său de lot, Rareș Pop, a intermediat discuția cu patronul giuleștenilor, Dan Șucu.

„A doua zi după meciul cu Muntenegru de la naţională, a venit Rareş Pop cu telefonul, mi-a spus că vrea cineva să vorbească cu mine.

Am văzut numele domnului Şucu acolo, m-a întrebat dacă vreau să vin la Rapid, că sunt dorit aici.

Nu puteam să spun «da» din prima, am vorbit cu familia, cu agentul. Toată lumea cu care am vorbit mi-a spus că nu trebuie să stau pe gânduri, să mă duc la Rapid, că fac pasul corect. Eu deja luasem decizia în proporţie de 95%.

După câteva ore, l-am sunat pe domnul Şucu înapoi şi i-am spus că vreau să vin la Rapid”, a povestit Constantin Grameni, în primul interviu acordat clubului Rapid.

Grameni: „Am fost primit foarte bine la Rapid”

Chiar dacă echipa se află doar pe locul 9 în Liga 1, după 8 etape, „Dina” Grameni este sigur că victoriile vor apărea curând, iar echipa va urca în clasament.

„Mă simt foarte bine. Am încredere că putem să ducem Rapidul sus în clasament. Eu am venit cu gândul aici de a câștiga trofee.

Am fost primit bine și mă bucur că am ales Rapid. Sper să facem meciuri cât mai bune și să acumulăm cât mai multe puncte. 

Nu am nevoie de mult timp de adaptare, pentru că știu campionatul, știu echipa și îmi cunosc și colegii. Voi da totul pentru a începe bine aici.

O să fiu la capacitate maximă pentru meciul de luni cu liderul campionatului, U Cluj. Vrem să luăm cele 3 puncte, pentru că jucăm acasă în primul rând”, a adăugat Grameni.

Mă așteptam ca Rapidul să aibă un start de sezon mai bun, dar eu zic că vom începe să strângem victoriile. E bună concurența, pentru că te ajută să dai maximul. Vreau să fiu sănătos și să ajut echipa Constantin Grameni

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5