cine stă pe bancă În lipsa lui Lennon, Rapidul e pe mâinile lui  Ian Brunskill : „Adevărata valoare se va vedea la finalul sezonului”
Iain Brunskill. Foto: Imago

cine stă pe bancăÎn lipsa lui Lennon, Rapidul e pe mâinile lui Ian Brunskill: „Adevărata valoare se va vedea la finalul sezonului”

  • Iain Brunskill (47 de ani) va conduce Rapidul în meciul cu Sepsi, din rolul de antrenor secund, în absența lui Neil Lennon (53 de ani).
  • Luni, de la ora 22:00, Rapid București va primi vizita echipei Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 4-a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
Deces Emanoil Savin,  fost finanţator  la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Citește și
DecesEmanoil Savin, fost finanţator la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal
Citește mai mult
Deces Emanoil Savin,  fost finanţator la Apulum Alba Iulia și primar al Bușteniului, a făcut stop cardiac pe terenul de fotbal

Antrenorul Neil Lennon, care a plecat din România sâmbătă după-amiază, a fost nevoit să mai rămână în Irlanda după ce mama lui a decedat duminică dimineață. Lennon va sta câteva zile pentru a-și rezolva problemele personale.

În absența lui Lennon, Iain Brunskill, secundul său, va prelua responsabilitatea pentru meciul împotriva Sepsi. Acesta a susținut și o conferință de presă, duminică, 4 august.

Este un meci dificil pentru noi. Simțim că nu ne aflăm în poziția dorită, din perspectiva punctelor. Poate mă înșel, dar nimeni nu câștigă titluri după câteva meciuri dintr-un sezon. Adevărata valoare se va vedea la finalul sezonului Iain Brunskill

Declarațiile secundului lui Neil Lennon, înaintea meciului cu Sepsi

Brunskill a subliniat importanța menținerii unei atitudini profesionale, în ciuda circumstanțelor dificile din jurul echipei, dar și despre situația lui Rrahmani, care a lipsit în partida cu Petrolul.

„Neil are o prezență impunătoare în cadrul echipei. Să sperăm că vom putea să replicăm asta. Băieții au fost foarte buni la antrenamente, simțim că ne-am pregătit bine pentru următorul adversar.

Rrahmani s-a lovit la antrenament săptămâna trecută și nu a putut juca. S-a antrenat puțin ieri, îl vom monitoriza și vom lua o decizie în următoarele 24 de ore”, a mai spus englezul.

Cine este Iain Brunskill

Iain Brunskill, antrenorul secund al echipei Rapid, are un parcurs profesional notabil și o experiență vastă în fotbal. A fost junior la Liverpool FC și a evoluat pentru cluburi precum Bury, Leek, Hednesford și Runcorn.

  • Brunskill a început cariera ca antrenor la Liverpool FC, conducând echipa U18 timp de 10 ani. Ulterior, a fost antrenor la Blackburn Rovers, având roluri atât în echipa secundă, cât și ca secund al echipei de seniori în Premier League și Championship.
  • A fost antrenor principal la Floriana FC în Malta și a lucrat ca antrenor al naționalei U18 a Angliei. De asemenea, a fost implicat în pregătirea naționalelor U20 și U23 ale Iordanului și a fost consultant în China, la Shanghai SIPG.
  • A fost antrenorul echipei U18 și U20 ale Chinei, pregătind aceste echipe pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • A fost parte a staffului echipei Blackpool și Queens Park Rangers și a revenit la Blackpool în 2023, unde a fost secundul lui Neil Critchley.
  • Brunskill deține Licența UEFA Pro și are multiple diplome în psihologia sportului și dezvoltarea liderilor în sport.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5