Drepturi TV vândute  Cine va da imagini de la nunta lui  Ianis Hagi
Nunta lui Ianis Hagi se vede la TV Foto: Instagram/@ianishagi

Drepturi TV vândute Cine va da imagini de la nunta lui Ianis Hagi

  • Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase se vor căsători în această duminică.
  • Cele mai importante momente de la nunta celor doi se vor vedea și la TV, drepturile fiind achiziționate de Antena 1.

Ziua de 14 iulie va reprezenta una din cele mai importante zile din viața lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” și Elena se vor cununa religios și vor sărbători apoi evenimentul cu o petrecere la Palatul Știrbey.

Nunta lui Ianis Hagi se vede la TV

Ianis Hagi și Elena au vândut drepturile TV pentru ambele momente, acestea fiind achiziționate de Antena.

„ANTENA TV GROUP S.A. impreuna cu sotii IANIS si ELENA HAGI va aduc la cunostinta incheierea unui acord in ceea ce priveste mediatizarea evenimentului reprezentat de nunta lui Ianis Hagi cu aleasa sa, Elena Hagi, respectiv cununia religioasa la Biserica Sf. Visarion din Bucuresti si petrecerea de nunta organizata la Palatul Stirbey din Buftea, in data de 14 iulie 2024.

In temeiul acestui acord ANTENA TV GROUP S.A. a devenit partener media si de comunicare exclusiv al evenimentului, fiind astfel singura entitate care detine drepturile de a radiodifuza si/sau de a comunica public, in orice forma si prin orice medii de difuzare, imagini si orice alte materiale foto sau audiovizuale referitoare la eveniment, incluzand interviuri si orice alt tip de demers jurnalistic cu sotii Hagi, cu familiile acestora si cu invitatii si alti participanti la eveniment”, se arată în comunicatul emis de ANTENA TV GROUP S.A

Ianis Hagi, ținta glumelor după parcursul României la Euro 2024

România a avut un parcurs peste așteptări la Campionatul European din Germania, unde a câștigat o grupă cu Belgia, Ucraina și Slovacia. A fost eliminată în cele din urmă în optimi de Olanda, scor 0-3.

După rezultatele bune ale „tricolorilor”, pe rețelele de socializare din România devenise virală gluma cu Ianis Hagi care va fi forțat să își amâne nunta.

Mijlocașul lui Rangers a programat evenimentul chiar în ziua finalei Euro 2024.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”