„Este esențial!”  Jucătorul lui  Dinamo  remarcat de Ionel Ganea + punctul nevralgic semnalat +42 foto
Eddy Gnahore și Astrit Selmani

„Este esențial!” Jucătorul lui Dinamo remarcat de Ionel Ganea + punctul nevralgic semnalat

  • Ionel Ganea, 51 de ani, fost atacant al clubului din Ștefan cel Mare, a analizat prestațiile jucătorilor antrenați de Zeljko Kopic

„Ganezul” a fost impresionat în special de Eddy Gnahore, mijlocaș pe care l-a caracterizat ca fiind esențial pentru Dinamo.

EXTREMĂ CU PEDIGREE  Dinamovistul Soro despre experiența  Real Madrid : „Totul a fost foarte rapid”
Citește și
EXTREMĂ CU PEDIGREE Dinamovistul Soro despre experiența Real Madrid: „Totul a fost foarte rapid”
Citește mai mult
EXTREMĂ CU PEDIGREE Dinamovistul Soro despre experiența Real Madrid : „Totul a fost foarte rapid”

El a identificat și un punct slab în jocul „câinilor roșii”, anume compartimentul defensiv.

Dinamo este una dintre surprizele noului sezon din Superliga. Formația se află pe locul 2 în clasament, acumulând 12 puncte în primele 7 dueluri.

Echipa din ”Groapă” a înregistrat cea mai bună ofensivă din campionat, cu 16 goluri marcate.

Ionel Ganea, impresionat de Eddy Gnahore

Eddy Gnahore este, în opinia lui Ionel Ganea, cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest început de sezon.

Mijlocașul a înscris primul său gol pentru „câini” din stagiunea curentă chiar în meciul precedent, elevii lui Kopic impunându-se cu 2-1 în fața celor de la Universitatea Craiova.

Fostul mare atacant l-a nominalizat și pe Astrit Selmani, care s-a evidențiat prin 4 goluri și 3 pase decisive.

„Dinamo are un start foarte bun de campionat și surpriza cea mai mare mi se pare că a fost acum, în ultima etapă, când a câștigat în 9 oameni.

Selmani îmi place. În plus, îmi place Gnahore, stă bine în teren, recuperează mult, pasează bine, îți dă siguranță și e bine când ai un astfel de jucător într-o echipă. El este esențial la Dinamo”, a declarat Ganea, pentru sport.ro.

Dinamo - U Craiova (meci)
Dinamo - U Craiova (meci)

Galerie foto (42 imagini)

Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci) Dinamo - U Craiova (meci)
+42 Fotografii
labels.photo-gallery

„Ganezul” a găsit un punct nevralgic în jocul „câinilor”

Fostul jucător al grupării din Ștefan cel Mare nu este mulțumit de evoluția „câinilor” pe plan defensiv. Dinamo a încasat 10 goluri, având cea mai proastă apărare dintre echipele care se află pe poziții de play-off.

„E o formație solidă, e o echipă mai închegată față de anul trecut. Are și Kopic rolul lui esențial. Joacă ofensiv, au o medie de goluri destul de bună de meci - două goluri pe meci - dar și la ei scârțâie apărarea.

Scârțâie bine. Dacă mai lucrează un pic la defensivă, atunci anticipez că va crește echipa”, a mai spus Ionel Ganea.

Eddy Gnahore, unul dintre cei mai experimentați jucători ai lui Kopic

Mijlocașul a venit cu un bagaj de experiență la Dinamo, fiind înregistrat la 12 cluburi profesioniste. Printre ele, se numără și Napoli, Ascoli, Amiens, Crotone sau Perugia.

În cel mai înalt punct al carierei sale, pe vremea când evolua la Palermo (2019), francezul a avut o cotă de piață de 4 milioane de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

Gnahore a ajuns la Dinamo în perioada de transferuri din iarna sezonului precedent. În total, a evoluat pentru „câinii roșii” în 15 partide, marcând 2 reușite. Cele mai multe meciuri le-a disputat în Serie B, campionat în care a acumulat 59 de apariții.

Dinamo a surprins în începutul sezonului de Liga 1

Formația antrenată de Zeljko Kopic a demonstrat că poate face o figură frumoasă în Liga 1. În acest moment, Dinamo se află pe locul 2 în clasament, la 2 puncte sub Universitatea Craiova.

„Câinii” au realizat surpriza în ultimul meci din campionat, învingându-i pe olteni cu scorul de 2-1. Pentru Dinamo, au marcat Ahmed Bani (minutul 1) și Eddy Gnahore (minutul 42) - jucător elogiat de Ionel Ganea.

Universitatea Craiova a revenit în joc prin reușita lui Elvir Koljic din minutul 44, însă nu a fost suficientă pentru a obține vreun punct.

Performanța „câinilor” este cu atât mai importantă pentru că au jucat în 10 oameni din minutul 58.

Maxime Sivis a fost eliminat, după ce l-a faultat violent pe Oshima. Și Josue Homawoo a fost scos de pe teren, în minutul 82, după ce a primit 2 cartonașe galbene într-un interval de câteva zeci de secunde.

Următorul meci pe care Dinamo îl va disputa este împotriva celor de la Voluntari, contând pentru Cupa României.

Ilfovenii se află în cel de-al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc, după ce au retrogradat direct la finalul sezonului trecut.

Suspendări la Dinamo  Ce variante au „câinii” pentru  înlocuirea  jucătorilor eliminați cu Craiova
Citește și
Suspendări la Dinamo Ce variante au „câinii” pentru înlocuirea jucătorilor eliminați cu Craiova
Citește mai mult
Suspendări la Dinamo Ce variante au „câinii” pentru înlocuirea jucătorilor eliminați cu Craiova

Articol de Achim Sturzu

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5