Jurgen Klopp critică UEFA după ce preţurile biletelor pentru finalele cupelor europene au explodat

Jurgen Klopp critică UEFA după ce preţurile biletelor pentru finalele cupelor europene au explodat

​Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a criticat UEFA după ce suporterii echipelor engleze angrenate în finalele cupelor europene şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la preţul şi numărul biletelor alocate, iar în particular în ceea ce priveşte locaţia aleasă pentru desfăşurarea finalei Europa League, scrie AFP, citată de Agerpres.

Jurgen KloppFoto: liverpoolfc.com

Citește și: Probleme pentru fanii englezi să meargă la finala de la Baku: Nu există zboruri directe, iar drumul cu trenul durează patru zile

''Responsabilii din cadrul UEFA care decid locul finalelor, nu ştiu ce servesc la micul dejun... Baku, nu am nici cea mai mică idee cum se ajunge acolo, nici nu ştiu dacă există zboruri directe. Aceste decizii trebuie mai bine gândite, luate cu mai mult respect pentru fanii echipelor atunci când sunt decise oraşele care vor găzdui finalele. Nu ştiu cum au făcut dar este iresponsabil'', a spus Klopp, deşi formaţia sa va disputa finala Champions League la Madrid.

Tottenham Hotspur şi Liverpool vor juca ultimul act al actualului sezon din Champions League la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano, în timp ce Arsenal şi Chelsea îşi vor disputa trofeul Europa League în capitala Azerbaidjanului. Astfel, suporterii celor două echipe din Londra vor trebui să parcurgă nu mai puţin de 9.000 km dus-întors pentru a urmări meciul.

Fanii londonezi sunt nemulţumiţi şi pentru faptul că nu s-au alocat decât 6.000 bilete de echipă pentru un stadion care are 68.700 locuri. Arsenal a reclamat faptul că suporterii vor trebui să achite 1.100 euro doar pentru preţul călătoriei la Baku, fără a lua în calcul preţurile la hotel sau transportul intern.

În schimb, chiar dacă se vor deplasa la Madrid, susţinătorii echipelor Tottenham şi Liverpool se vor confrunta cu o explozie a preţului biletelor şi a costurilor de cazare în capitala Spaniei.

''Bucuria noastră este umbrită de preţurile pentru cazare şi cele ale biletelor. La Madrid şi în localităţile din împrejurimi se anunţă o creştere cu 840%, astfel încât o cameră la hotel va fi 1.100 euro/noapte, iar un bilet la meci va fi mai mult de 600 euro. Este escrocherie!'', se menţionează într-un comunicat comun al suporterilor celor două echipe.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”