Și-au făcut temele    Kosovarii , înaintea duelului cu România: „Ne-am pregătit foarte bine” + „Vom da tot ce avem mai bun” +23 foto
Marco Foda și Vedat Muriqi/ Foto: GOLAZO.ro

Și-au făcut temele Kosovarii, înaintea duelului cu România: „Ne-am pregătit foarte bine” + „Vom da tot ce avem mai bun”

  • Selecționerul statului Kosovo, Franco Foda, și căpitanul echipei, Vedat Muriqi (30 de ani), au fost prezenți, astăzi, la conferința de presă premergătoare duelul cu România, de la Pristina, din Liga Națiunilor.
  • Kosovo - România se joacă mâine, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct pe Antena 1, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Neamțul Franco Foda consideră că a adunat toate detaliile necesare pentru a obține toate cele trei puncte în duelul de la Pristina.

Fumigenă în peluză  „Tricolorii”, trimiși imediat la vestiare, după ce o fumigenă a fost  proiectată pe stadion , la antrenamentul oficial
Citește și
Fumigenă în peluză „Tricolorii”, trimiși imediat la vestiare, după ce o fumigenă a fost proiectată pe stadion, la antrenamentul oficial
Citește mai mult
Fumigenă în peluză  „Tricolorii”, trimiși imediat la vestiare, după ce o fumigenă a fost proiectată pe stadion , la antrenamentul oficial

Franco Foda: „Ne-am pregătit foarte bine!”

Franco Foda a fost coleg la Bayer Leverkusen cu ex-internaționalul român Ionuț Lupescu, dar spune că nu l-a sunat în această perioadă pentru a-i cere informații.

„Mă știu foarte bine cu Lupescu, dar nu l-am sunat să-i cer informații. Avem suficiente surse de informare pentru a analiza jocul României. Avem la dispoziție și meciurile de la Euro 2024.

Îl știu bine pe Lucescu, de la Galata și de la Șahtior. La naționala României s-au schimbat acum lucrurile după EURO, e un nou antrenor și știm ce avem de făcut pentru a obține victoria”, a declarat Franco Foda, la conferința de presă.

Rrahmani și Krasniqi sunt acum la Sparta Praga. Am discutat și cu ei, și cu restul jucătorilor pentru a pregăti cum trebuie meciul cu Romania. Le știm detaliile ofensive, defensive, strategiile de contraatac. Ne-am pregătit foarte bine Franco Foda

Muriqi, discurs de căpitan veritabil: „Fotbalul ar trebui să unească, nu să dezbine”

Starul kosovarilor, Vedat Muriqi, fotbalist cu zeci de goluri marcate în La Liga (pentru Mallorca) și Super Lig (pentru Fenerbahce, Rizespor și Gencler), a vorbit la superlativ despre naționala României.

Foda si Muriqi,  Kosovo - Romania (1).jpg
Foda si Muriqi,  Kosovo - Romania (1).jpg

Galerie foto (23 imagini)

Antrenament Kosovo (1).jpg Antrenament Kosovo (2).jpg Antrenament Kosovo (3).jpg Antrenament Kosovo (4).jpg Antrenament Kosovo (5).jpg
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

În același timp, Muriqi l-a lăudat pe Mircea Lucescu și a îndemnat la unitate și fair-play în teren, deoarece „fotbalul este creat să unească, nu să dezbine”.

51 de meciuri și 26 de goluri
are Vedat Muriqi în naționala statului Kosovo

Muriqi despre naționala României: „Anul trecut, când am jucat contra lor, nu mă așteptam să fie atât de buni pe cât au fost. Dar au arătat pe teren că sunt o echipă mai bună decât a noastră. Au reușit să se califice la Euro, iar acolo au avut o campanie foarte bună.

Au ajuns în fazele eliminatorii și au arătat că sunt foarte valoroși. Trebuie să-i respectăm foarte mult. În același timp, trebuie să ne arătăm și noi valoarea. Echipa națională a României este o echipă foarte bună și merită respectul nostru”.

Muriqi despre Mircea Lucescu: „Am jucat mulți ani în Turcia, așa că-l știu de acolo. De la Galatasaray, de la Beșiktaș. Este unul dintre antrenorii celebri acolo. Mult respect pentru el, este și la primul meci. Îl cunosc un pic tactic.

Mâine cred că va fi un duel mai curând mental decât fizic. Va fi un joc dificil, dur, pentru ambele părți. Vom da tot ce avem mai bun pentru a obține cele trei puncte”.

Lucescu a anunțat lotul  Ei sunt  aleșii lui Il Luce  pentru meciurile din Liga Națiunilor
Citește și
Lucescu a anunțat lotul Ei sunt aleșii lui Il Luce pentru meciurile din Liga Națiunilor
Citește mai mult
Lucescu a anunțat lotul Ei sunt aleșii lui Il Luce pentru meciurile din Liga Națiunilor

Muriqi despre incidentele de la București: „Sportul ar trebui să unească oamenii, nu să-i dezbine. Trebuie să credem cu adevărat în lucrul acesta. Să lucrăm la acest principiu. Nu doar jucătorii, ci și fanii ar trebui să preia acest mesaj și să arate îmbunătățiri chiar de la meciul de mâine”.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”