PRECAUȚIE Mircea Lucescu despre calificarea Corvinului:  „Nu e rezolvată!”
Mircea Lucescu și Florin Maxim / Foto: Sport Pictures

PRECAUȚIEMircea Lucescu despre calificarea Corvinului: „Nu e rezolvată!”

  • Corvinul Hunedoara a spulberat-o pe Paksi, scor 4-0, joi, în Ungaria, în primul tur preliminar al Europa League, însă nu toată lumea consideră că este rezolvată calificarea.
  • Mircea Lucescu îi sfătuiește pe jucătorii și antrenorii hunedoreni să nu se relaxeze, pentru că mai au mult de muncit până la calificare.

Corvinul Hunedoara, formație din Liga 2, câștigătoare a Cupei României în 2023/2024, i-a luat total prin surprindere pe ungurii de la Paksi.

În niciun scenariu maghiarii nu se așteptau să înfrunte o redută atât de puternică și să încaseze patru goluri pe propriul teren. Astfel că misiunea lor din retur pare a fi una infernală.

Mircea Lucescu: „Calificarea nu e rezolvată”

Totuși, reputatul tehnician Mircea Lucescu spune că hunedorenii n-ar trebui „să se culce pe o ureche la retur”, pentru că s-au mai văzut întoarceri de scor în fotbal, de o asemenea magnitudine.

Corvinul a demonstrat prin joc faptul că merită să ajungă în Liga 1. Au fost stăpâni pe ei, au format un grup compact, au arătat un fotbal foarte bun cu Paksi.

Ungurii i-au desconsiderat, Corvinul a meritat victoria din plin. Rezultatele bune cresc valoarea unei echipe, Corvinul a crescut de la rezultat la rezultat.

Eu mereu am spus că pe un mental foarte bun poţi lucra. Iată că această echipă a luptat să ajungă în cupele europene şi chiar a ajuns.

Calificarea nu e rezolvată, mai e şi meciul retur. Poate nu se joacă meciul (n.r. – râde). Corvinul trebuie să fie atentă, Paksi a văzut acum cu cine joacă”, a declarat Mircea Lucescu, conform sportpesurse.ro.

Mircea Lucescu: „Croații au fost atenționați!”

În turul doi preliminar din Europa League, Corvinul Hunedoara ar întâlni formația croată HNK Rijeka.

Primul meci ar urma să aibă loc pe 25 iulie, în România, iar returul în Croația, pe 1 august.

Mircea Lucescu este sigur că Rijeka nu va face aceeași greșeală precum Paksi și va trata duelurile cu mult mai multă responsabilitate și îndârjire.

„Ar putea da peste Rijeka în turul 2? Jucătorii din Croaţia îi vor lua în serios, croaţii au fost atenționați”, a completat Mircea Lucescu.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”