Lucian Bute, pauza de trei saptamani dupa accidentarea din meciul cu Johnson

Lucian Bute, pauza de trei saptamani dupa accidentarea din meciul cu Johnson

Accidentat la mana stanga in repriza a patra a disputei cu Glen Johnson (castigata la puncte dupa 12 reprize), Lucian Bute va fi nevoit sa ia o pauza de cel putin trei saptamani de la box, informeaza presa canadiana. "Mister KO" a suferit o fisura la degetul inelar.

Lucian Bute si centura de campion IBF, categoria supermijlocieFoto: Reuters

Imediat dupa terminarea partidei cu Jonhson, Bute s-a plans de o accidentare la mana stanga. Dupa ce a efectuat mai multe investigatii medicale, Lucian a aflat ca a suferit o fisura a degetului inelar. In aceste conditii, pugilistul roman va fi nevoit sa ia o pauza de trei saptamani.

Lucian Bute va sosi in Romania pe 11 noiembrie, campionul mondial IBF urmand sa stea trei saptamani in tara.

Nu a urmarit KO-ul in meciul cu Glen Johnson

"Lumea nu a fost neparat incantata de victoria mea, cred ca s-au obisnuit cu un succes prin KO. Totul nu se rezuma insa doar la asta in box, cea mai mica greseala te poate costa cariera" - Lucian Bute.

Se astepta la un adversar mult mai agresiv

"Am invatat multe din meciul cu Glen. L-am surprins prin faptul ca am inceput meciul tare. Ma asteptam la o reactie mai agresiva din partea lui Johnson. A fost prudent, iar dupa loviturile pe care i le-am aplicat la finalul primei reprize a avut nevoie de mai multe momente pentru a-si reveni", a conchis Bute.

Lucian Bute si-a aparat cu succes, pentru a noua oara, centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, in fata lui Glen Johnson. "Mister KO" a reusit 30 de victorii de-a lungul carierei, dintre acestea 24 fiind inainte de limita.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Ngezana stă o lună   Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la  derby-ul  cu Dinamo
Liga 1
01:25
Ngezana stă o lună Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Citește mai mult
Ngezana stă o lună  Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Mesaj viral pentru Ter Stegen   Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Campionate
09:51
Mesaj viral pentru Ter Stegen Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Citește mai mult
Mesaj viral pentru Ter Stegen  Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Olsen a vrut să se retragă  Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre  cel mai dificil moment  al carierei: „Nu mai avea sens”
Liga 1
09:33
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Citește mai mult
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”.  Ce i-a spus  „centralului”
Campionate
22.09
Bellingham a insultat arbitrul Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”
Citește mai mult
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”