Super inspirație Schimbările de după pauză au adus  calificarea  FCSB în turul 3 preliminar UCL
William Baeten a adus victoria campioanei României Foto:GOLAZO.ro

Super inspirațieSchimbările de după pauză au adus calificarea FCSB în turul 3 preliminar UCL

  • FCSB a obținut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, după 1-0 cu Maccabi Tel Aviv, în returul de la Budapesta.
  • Luis Phelipe, Daniel Popa și Wiliam Baeten, jucători introduși după pauză, au făcut faza unicului gol al meciului.
  • FCSB o va înfrunta pe Sparta Praga în turul 3 preliminar. Prima manșă va avea loc marți, în Cehia.

FCSB își continuă drumul spre grupele UEFA Champions League, după ce a eliminat-o pe Maccabi Tel Aviv, în turul 2 preliminar.

Maccabi Tel-Aviv - FCSB. Schimbările au avut efect

Cel mai probabil la indicațiile patronului, așa cum se întâmplă deja de câțiva ani, în trupa roș-albaștrilor s-au făcut două schimbări la pauză.

Luis Phelipe i-a luat locul lui Marius Ștefănescu, în timp ce Wiliam Baeten l-a înlocuit pe Alexandru Băluță, jucător ce fusese avertizat pe parcursul primei reprize.

Cei doi au fost apoi foarte aproape să facă faza deschiderii scorului, dar Phelipe nu a reușit să lovească balonul cu capul, după o centrare ideală a lui Baeten.

În minutul 75, Daniel Popa și-a făcut și el apariția pe teren, când l-a schimbat pe Miculescu.

Mai proaspătă pe final, campioana României a reușit să ducă din ce în ce mai des mingea aproape de careul advers, dar tot nu a reușit să-l învingă pe Mashpati.

Calificare pe ruta Phelipe - Popa - Baeten

Golul izbăvitor a venit totuși pe final, în urma unui contraatac excelent. Phelipe a declanșat sprintul, l-a lansat inspirat în stânga pe Popa, acesta a urcat 5-6 metri și i-a pasat lui Baeten.

Lăsat singur cu portarul, fostul fotbalist al lui FCU Craiova a marcat cu o execuție curată. Și a dus-o pe FCSB în turul următor al Champions League!

În următorul tur preliminar din UEFA Champions League, FCSB o va întâlni pe Sparta Praga.

Dar campioana României și-a asigurat deja matematic participarea în grupele Conference League indiferent de deznodământul „dublei” cu Sparta!

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”