Pariul câștigător  Pentru Lennon, inexistent. Pentru  Șumudică , decisiv +26 foto
Rareș Pop / Foto: Sport Pictures

Pariul câștigător Pentru Lennon, inexistent. Pentru Șumudică, decisiv

  • A fost nevoie de venirea lui Marius Șumudică (53 de ani) la Rapid pentru ca Rareș Pop (19 ani) să marcheze primul gol în tricoul „vișiniu”
  • Mijlocașul a fost inexistent în scurtul mandat al nord-irlandezului Neil Lennon (53 de ani)

Marius Șumudică a preluat Rapidul din mers, dar a avut timp să-și pună amprenta asupra jocului.

La meciul cu Poli Iași, primul al său pe banca Rapidului după mai bine de 10 ani, a decis să schimbe cinci jucători din primul „11”, față de etapa precedentă contra lui Dinamo.

„Vă iubesc, băăă!”  GOLAZO.ro l-a urmărit pas cu pas pe  Șumudică  la Iași. Dezlănțuit pe teren, recital în fața peluzei! N-a mai înjurat Steaua
Citește și
„Vă iubesc, băăă!” GOLAZO.ro l-a urmărit pas cu pas pe Șumudică la Iași. Dezlănțuit pe teren, recital în fața peluzei! N-a mai înjurat Steaua
Citește mai mult
„Vă iubesc, băăă!”  GOLAZO.ro l-a urmărit pas cu pas pe Șumudică la Iași. Dezlănțuit pe teren, recital în fața peluzei! N-a mai înjurat Steaua

Rareș Pop, pariul lui Marius Șumudică

Una dintre cele mai surprinzătoare decizii luate de Șumi a fost titularizarea lui Rareș Pop în flancul drept al atacului.

Le-a luat fața altor jucători care butea fi introduși în primul „11” pentru a respecta Regula U21, Borza, Vulturar, Ignat sau El Sawy.

Poli Iași- Rapid
Poli Iași- Rapid

Galerie foto (26 imagini)

Poli Iași-Rapid Poli Iași- Rapid Poli Iași- Rapid Poli Iași- Rapid Poli Iași- Rapid
+26 Fotografii
labels.photo-gallery

Folosit în primul „11” pentru prima dată în acest sezon, Rareș Pop i-a mulțumit cu vârf și îndesat antrenorului: a marcat golul de 2-0 al echipei sale, în minutul 53.

Acesta a luat o acțiune pe cont propriu în dreapta, a profitat și de faptul că adversarii au preferat să-l taloneze, iar acesta a tras în cros, cu stângul, fără șanse pentru portarul advers.

Așadar, Rareș Pop a avut nevoie doar de un singur meci ca titular la Rapid, sub comanda lui Marius Șumudică, pentru a oferi o mostră din talentul său demonstrat la UTA Arad.

700.000 €
a plătit Rapid pentru Rareș Pop celor de la UTA Arad, în ianuarie 2024.

Sub comanda lui Neil Lennon, Rareș Pop nu a fost niciodată titular. A bifat minute în doar două partide, iar în alte patru jocuri a fost ignorat.

Rareș Pop, sub comanda lui Neil Lennon:

  • Et. 1: UTA - Rapid 1-1 » nu a fost în lot
  • Et. 2: Rapid - CFR Cluj 2-2 » a rămas pe bancă
  • Et. 3: Petrolul - Rapid 1-0 » a rămas pe bancă
  • Et. 4: Rapid - Sepsi 2-2 » rezervă, a bifat doar 28 de minute
  • Et. 5: Buzău - Rapid 1-1 » doar pe bancă
  • Et. 6: Rapid - Dinamo 1-1 » rezervă, a bifat 45 de minute

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”