SUBIECTE SENSIBILE  Mircea Lucescu a vorbit despre Hagi, Moldovan și  Mitriță: „ Eu am decis , nu regret deloc!” +10 foto
Mircea Lucescu FOTO GOLAZO.ro

SUBIECTE SENSIBILE Mircea Lucescu a vorbit despre Hagi, Moldovan și Mitriță: „Eu am decis, nu regret deloc!”

  • Kosovo - România este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Antena 1, vineri, 6 septembrie, de la ora 21:45

Selecționerul Mircea Lucescu și căpitanul Nicolae Stanciu au susținut în această seară o conferință de presă la Priștina.

Frustrant   România U20 - Germania U20 2-3 , după ce „tricolorii” au condus cu 2-0 și s-au prăbușit pe final
Citește și
Frustrant România U20 - Germania U20 2-3, după ce „tricolorii” au condus cu 2-0 și s-au prăbușit pe final
Citește mai mult
Frustrant România U20 - Germania U20 2-3 , după ce „tricolorii” au condus cu 2-0 și s-au prăbușit pe final

Lucescu a cerut translator

„Aș vrea să vorbesc românește, am nevoie de un translator, sunt antrenorul naționalei României! Vreau să vorbesc românește”, a spus Lucescu în momentul în care a intrat în sala de conferințe și a aflat că jurnaliștii locali vor să îi pună întrebări.

Ulterior, Lucescu a răspuns în română, ofițerul de presă al FRF a tradus în engleză, iar unul dintre ziariștii kosovari a tradus apoi în albaneză.

Și Stanciu a cerut să răspundă tot în limba română întrebărilor de la jurnaliștii locali.

Mircea Lucescu despre...

  • ...ce urmează: „Echipa a acumulat experiență la EURO, e motivată și dispusă să facă toate eforturile pentru o calificare la Mondial”
  • ...factorul extrasportiv la meciul de mâine: „Mă aștept la o atmosferă sportivă, indiferent ce își va permite să facă unul sau altul dintre suporteri. Meciul se joacă pe teren. Mă aștept să nu fie incidente, să fie fair-play. Nu-mi fac griji”
  • ...ce a găsit la națională: „Am întâlnit un grup bun, disciplinat, atent, dar nu e suficient, mai trebuie ceva în plus pentru a face un salt. Vom vedea în ce măsură vom reuși, depinde de ei. Eu sunt aici ca să-i ajut cu sfaturi, cu experiență, cu antrenamentele mele, care diferă destul de mult”
  • ...grupul unit: „Media de vârstă e de 25-26 de ani, cei care au crescut împreună la tineret și au promovat împreună. Au în fața lor o perioadă favorabilă performanței”
  • ...cum se simte din nou ca selecționer: „M-am adaptat rapid, e ca și cum aș fi fost permanent aici. Nici nu putea fi altfel. Spiritul meu a rămas destul de tânăr ca să pot să cobor la nivelul lor”
  • ...Ianis Hagi: „Pe Ianis îl vor toate echipele din România. Trece printr-un moment mai dificil, dar sunt convins că va reuși să-l depășească, iar noi trebuie să-l ajutăm. El s-a antrenat permanent, cu un preparator”
  • ...Adrian Rus: „Am vorbit cu Pippo Inzaghi despre Adrian Rus, m-a invitat și la un meci. Va rămâne la Pisa, are încredere în el”
  • ...Horațiu Moldovan: „Moldovan m-a rugat să-l las, vrea să devină titular. Și eu vreau asta. Are nevoie de timp pentru a se antrena cu echipa, deoarece de-asta n-a fost titular. Decât să fie rezervă aici, mai bine să fie titular la Sassuolo, să avem un portar care evoluează meci de meci într-un campionat puternic. Nu regret absolut deloc. Și-a dat seama că ar fi fost rezervă la națională. Am vorbit și cu antrenorul lui. Îl așteaptă să joace. A fost decizia mea, dacă-l forțam, venea. Prefer să am o relație umană și să rezolvăm problemele”
  • ...Alex Mitriță: „Nu știu de ce se face atâta caz cu Mitriță. E foarte tehnic, joacă bine și eficient meci de meci. E timid, emoțional, e nevoie să discuți altfel cu el. Am vorbit dimineață cu el, mi-a promis că nu se va mai întâmpla niciodată, ce i se va cere, aia va face. Sper să avem un meci al naționalei pe stadionul din Craiova și să joace în fața suporterilor lui. Merită convocarea, e vorba de valoare”
Conferință Lucescu și Stanciu, Kosovo - România (4).jpg
Conferință Lucescu și Stanciu, Kosovo - România (4).jpg

Galerie foto (10 imagini)

Conferință Lucescu și Stanciu, Kosovo - România (1).jpg Conferință Lucescu și Stanciu, Kosovo - România (2).jpg Conferință Lucescu și Stanciu, Kosovo - România (3).jpg Conferință Lucescu și Stanciu, Kosovo - România (4).jpg Conferință Lucescu și Stanciu, Kosovo - România (5).jpg
+10 Fotografii
labels.photo-gallery

Nicolae Stanciu despre...

  • ...adversara de mâine: „Știm că naționala din Kosovo are jucători foarte buni, joacă în campionate puternice, i-am întâlnit de două ori anul trecut. Ne va aștepta un meci greu, nu doar un jucător e periculos, trebuie să avem grijă la tot ce înseamnă echipa lor. Să fim pregătiți să facem un joc bun colectiv și să luăm 3 puncte”
  • ...ce va fi în tribune: „Încercăm să lăsăm deoparte ce se vorbește pe aici, având în vedere ce a fost la București. Noi am venit să jucăm fotbal, alte lucruri, dacă se vor întâmpla, nu e treaba noastră”
  • ...numărul redus de fani români: „Nici la meciul trecut nu am avut mulți fani, e o deplasare grea, ne lipsesc, dar suntem obișnuiți să jucăm pe orice stadioane”
  • ...grupul de la națională: „Suntem cam același nucleu de jucător ca la EURO plus câțiva jucători noi. Relațiile dintre noi sunt extraordinare, ne cunoaștem, încercăm să asimilăm cât mai repede ce ne cere Mister”
  • ...miza meciurilor din Liga Națiunilor: „Drumul nostru spre Mondiale începe mâine. E primul pas prin care poți ajunge la CM. Vom trata ca atare această competiție. Putem fi într-o urnă superioară sau chiar putem juca barajul”
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”