Supărare la FCSB   MM Stoica : „Trebuia să facem 3-1. Dorobanțu a dat șutul vieții” + FCSB își va menaja titularii cu Oțelul +17 foto
FCSB - Unirea Slobozia / Foto: golazo.ro

Supărare la FCSB MM Stoica: „Trebuia să facem 3-1. Dorobanțu a dat șutul vieții” + FCSB își va menaja titularii cu Oțelul

  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), s-a declarat foarte dezamăgit de faptul că jucătorii campioanei nu au reușit să obțină toate cele trei puncte, vineri, la Clinceni, contra celor de la Unirea Slobozia (scor 2-2).
  • În același timp, șeful roș-albaștrilor anunță că mai mulți jucători vor fi odihniți la meciul cu Oțelul Galați, etapa viitoare, în vedere returului din preliminariile Ligii Campionilor cu Maccabi Tel-Aviv.

Mihai Stoica s-a pronunțat și cu privire la faza din care FCSB a marcat cel de-al doilea gol: un penalty conversat, transformat de către Darius Olaru.

SPIONAȚI  Apariție rară pe stadioanele din România:  Chivu, în lojă  la Rapid - CFR
Citește și
SPIONAȚI Apariție rară pe stadioanele din România: Chivu, în lojă la Rapid - CFR
Citește mai mult
SPIONAȚI Apariție rară pe stadioanele din România: Chivu, în lojă la Rapid - CFR

Acesta consideră că faultul a fost comis în afara careului și nu trebuia arătat punctul cu var.

MM Stoica: „Normal că sunt supărat când îți dă două goluri o echipă care n-ajunge la poarta ta”

În schimb, Mihai Stoica s-a declarat foarte nemulțumit de faptul că FCSB nu a mai atacat cu aceeași ardoare la 2-1 și le-a permis gazdelor să spere la golul egalizator, care a și venit.

MM este de părere că marcatorul golului egalizator, Andrei Dorobanțu, a reușit execuția vieții, la o fază la care Valentin Crețu a fost acuzat pe nedrept de faptul că a greșit.

Faultul a fost în afară (n.r. - la faza la care s-a acordat penalty-ul prin care FCSB a marcat golul doi) E adevărat, la limită, dar a fost în afara careului. Multe erori, de ambele părți.

Supărare la FCSB   MM Stoica : „Trebuia să facem 3-1. Dorobanțu a dat șutul vieții” + FCSB își va menaja titularii cu Oțelul Supărare la FCSB   MM Stoica : „Trebuia să facem 3-1. Dorobanțu a dat șutul vieții” + FCSB își va menaja titularii cu Oțelul

Așa se întâmplă când tratezi cu superficialitate o anumită porțiune a jocului. Dacă făceam 3-1, nu mai avea nicio emoție. Și iată ce se întâmplă: o centrare în tușă, dă Dorobanțu șutul vieții, din șapte minute de prelungire s-a jucat un minut și jumătate, și asta a fost. Vinovați suntem noi.

Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)
Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)

Galerie foto (17 imagini)

Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga) Unirea Slobozia - FCSB (Superliga)
+17 Fotografii
labels.photo-gallery

Logic că sunt supărat. Normal, când îți dă două goluri o echipă care nu ajunge la poarta ta. Ce să fac? Să mă leg de faze, că n-a fost corner la Ngezana? Au fost multe d-astea. Și la bara lor de pe final a fost fault clar. Cred că VAR-ul ar fi anulat golul. Dar nu contează.

Ai fi avut 3-1, n-ai făcut. Ai luat gol când te așteptai mai puțin. Superficialitate. Noi nu ne-am retras. A fost mingea la noi. Chiar nu ne-am retras. Trebuia să facem 3-1.

Toți zic că a venit golul de nicăieri, eu l-am simțit. Dar nu vedeam cum, pentru că nu ajungeau pe acolo (n.r. - la poartă).

Nici schimbarea Nana-Crețu nu a fost foarte inspirată. Dar și la Crețu: de câte ori se întâmplă ca adversarul să centreze din tușă? De multe ori. Ghinionul a fost că Dorobanțu a dat un gol senzațional. Domne, că l-a lăsat Crețu să centreze...”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

FCSB bagă rezervele cu Oțelul?

Mihai Stoica lasă de înțeles că FCSB va băga rezervele la următoarea partidă de campionat, contra celor de la Oțelul Galați (26 iulie), pentru a proteja cei mai importanți jucători în vederea returului cu Maccabi Tel-Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

  • Maccabi Tel-Aviv - FCSB este programat miercuri, 31 iulie, ora 21:00, pe „Bozsik Arena” din Budapesta.

Normal că suntem supărați, pentru că avem două puncte în două meciuri. Ne așteaptă meci cu Maccabi, marți. Apoi, cu Oțelul, între meciurile cu Maccabi - unde probabil nu o să folosim jucătorii care vor juca miercurea următoare la Budapesta (n.r. - la returul cu Maccabi). Nu e un început de sezon ușor”, a completat Mihai Stoica.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !